Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

TGIF

Så här såg jag ut igår på Guldknappen. Jag bar en klänning från Asos, som jag älskar. Det finns inga som är så duktiga på kurviga klänningar som dem – så kika in där. Jag vet att min blogg inte varit i världsklass senaste tiden, men så fort allt börjar lugna ner sig lovar jag att överösa er med härliga inlägg.

Nu ska jag ta på mig ”bygghandskarna” och börja buda tillbaka alla kläder som ligger i kassar över hela min lägenhet efter plåtningarna. Eller så sätter jag upp en loppislapp utanför och säljer allt så jag har råd med lunch idag…. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1327kommentarer