PETRA TUNGÅRDEN

PUBLIC HOUSE KINNA!

NU BÄR DET STRAX AV TILL GÖTEBORG! IMORGON SKA JAG OCH FORNI SPELA SKIVOR PÅ PUBLIC HOUSE I KINNA. BOR NI I KINNA – KOMSI KOMSI!

Nu har jag precis varit och kört med Lofsan. Vi började med intervaller i vanlig ordning. Jag gillar verkligen intervaller. Jag sprang upp till 20 på löpbandet, tror att det är det snabbaste jag någonsin sprungit när det kommer till hastighet. Sedan körde vi TRX-repen! 


7 kommentarer
 • Du har verkligen gjort framsteg i träningen! Duktigt av dig :D

  Linda 2012-05-06 20:00:58 iloveit.spotlife.se
  Svara
  • Vad duktig du är!!!

   DUOMUNDI 2012-05-06 11:23:59 duomundi.wordpress.com
   Svara
   • hej! jag började just läsa din blogg och tycker att du är sååå inspirerande! jag är en relativt smal tjej men jag skulle ändå vilja bli lite mer fit inför sommaren. jag ha inte så stora bröst och är rädd för att träna bort det lilla jag har. har du några tips på hur man kan träna mage, höfter, rumpa och lår utan att bli av med brösten??
    är ortoligt tacksam för svar!
    :))

    Lella 2012-05-05 22:58:56
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack för din kommentar.

    NYHET
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj