PETRA TUNGÅRDEN

Apolosophy

Imorse huserade jag på Apoteket Hjärtat pressfrukost för deras nya sminklinje Apolosophy som jag fått testa före alla andra! Där jag även sminkade min lilla Forni! Produkterna är faktiskt riktigt bra. Jag rekommenderar verkligen deras transparenta puder som bara kostar någon hundralapp jämnfört med min dyrgrip från Laura Mercier och det fungerar minst lika bra. Sedan är penslarna sjukt prisvärda. Om ni inte har en foundationborste eller snedskuren pensel – run and buy it! Ska berätta mer om kollektionen sen, men här är några bilder när jag sminkar lille gullis.
bild (1) bild bild (2)

4 kommentarer
 • Väntar fortfarande på en utförligare rapport och recrntion :/

  kim 2013-07-04 21:42:35
  Svara
  • Signe: Hon använde endast fingrarna med att lägga på basen på ögonlocken (dessa bilder) resten använde hon penslar :)

   Isabelle 2013-05-07 07:41:40 www.isastar.blogg.se
   Svara
   • värt att påpeka är att du inte var på apotekets (som blir apoteket ab) pressfrukost utan Apotek Hjärtats

    e 2013-05-06 13:31:14
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack för din kommentar.

    NYHET
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj