PETRA TUNGÅRDEN

Apolosophy

Imorse huserade jag på Apoteket Hjärtat pressfrukost för deras nya sminklinje Apolosophy som jag fått testa före alla andra! Där jag även sminkade min lilla Forni! Produkterna är faktiskt riktigt bra. Jag rekommenderar verkligen deras transparenta puder som bara kostar någon hundralapp jämnfört med min dyrgrip från Laura Mercier och det fungerar minst lika bra. Sedan är penslarna sjukt prisvärda. Om ni inte har en foundationborste eller snedskuren pensel – run and buy it! Ska berätta mer om kollektionen sen, men här är några bilder när jag sminkar lille gullis.
bild (1) bild bild (2)

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

4 kommentarer
 • Väntar fortfarande på en utförligare rapport och recrntion :/

  kim 2013-07-04 21:42:35
  Svara
 • Signe: Hon använde endast fingrarna med att lägga på basen på ögonlocken (dessa bilder) resten använde hon penslar :)

  Isabelle 2013-05-07 07:41:40 http://www.isastar.blogg.se
  Svara
 • värt att påpeka är att du inte var på apotekets (som blir apoteket ab) pressfrukost utan Apotek Hjärtats

  e 2013-05-06 13:31:14
  Svara
 • Jag gissar på att du inte är utbildad MUA, och jag skriver detta i all välmening, men snälla använd aldrig dina fingrar när du sminkar någon. Du kan ha vad som helst på fingrarna som sen hamnar i deras ögon, porer, mun osv. Menar verkligen inget illa men tipsar bara så du tänker på det. Fingrar är smutsiga.

  Signe 2013-05-06 13:24:39 http://svettigmenstolt.shapemeup.se
  Svara
NYHET
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
Man
nycstreetjournal
senaste
Hälsa
PT-Fia
18 min
Mode
Chrystelle Eriksberger
23 min
Man
Niklas Berglind
34 min
Lifestyle
Linn Herbertsson
38 min
Lifestyle
Sanne Alexandra
42 min
Man
Martin Hansson
49 min
Mode
Emelie Wikström
58 min
Mode
Linn Eklund
1 tim
Hälsa
Josefines Yoga
1 tim
Creative
Sandra Beijer
2 tim
Hälsa
Foodjunkie
2 tim
Creative
Sandra Hjort
3 tim
Man
Philip Conradsson
3 tim
Home
Andrea Brodin
4 tim
Mode
Pamela Bellafesta
5 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
6 tim
Lifestyle
Tess Montgomery
6 tim
Hälsa
Fannie Redman
6 tim
Lifestyle
Dasha Girine
7 tim
Hälsa
Anja Forsnor
7 tim
Mode
Fanny Ekstrand
8 tim
Home
Julia K
8 tim
Home
Sanna Fischer
9 tim
Lifestyle
Elin Johansson
9 tim
Creative
Flora Wiström
10 tim
Creative
Sara Edström
10 tim
Creative
Linn Wiberg
10 tim
Hälsa
Träningsglädje
11 tim
Man
Kevin Triguero
18 tim
Mode
Petra Tungården
22 tim
Home
Amelia Widell
1 dag
Man
Johan Hurtig
5 dag