Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

One cut

MG_9199Jag har fått så många frågor om One Cut som jag instagramade om för några månader sedan och får fortfarande mail angående tabletterna – så jag tänkte att jag sammanfattar allt i ett inlägg istället. Jag tillhör den gruppen kvinnor som blir svullen som ett jävla hus när jag ska ha mens, är utomlands eller flyger. Utan överdrift så kan jag lägga på mig fem kilo i vätska under ett dygn. Och hur förbannat kul är det att svullna upp likt en sumobrottare en vecka i månaden – halvkul. Min stackars lilla mage får helt plötsligt en sylvass kant som skär in i höften under några dagar, för att inte tala om mitt ansikte som förlorar alla drag och ögonen som blir svullna som klot.

Jag äter alltså inte One Cut varje dag och det ska man inte heller göra. Utan några dagar innan och under mens eller om jag ska flyga etc. Tabletterna är alltså vätskeutdrivande och dränerar ut vätska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tänk det här är något som jag också upplever, men har alltid (trots att ajg ändå är trettio) tänkt att jag är ensam om eftersom ingen i min närhet blir svullen. Och då pratar jag inte om menssvullnad, utan när jag är utomlands, flyger, har sovit dåligt osv osv. Det här är kanske bästa tipset! Tack! Hoppa Wow var kul!

  Catta 2014-08-10 08:28:56
  Svara
 • Varför umgås inte du och Michaela längre? Trodde ni typ hängde jämt förr?

  My 2014-08-06 10:26:35
  Svara
 • grymt tips !
  Det där ska jag absolut testa, blir oxå assvullen

  Sanna 2014-08-05 17:58:59 http://moonzanna.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt