Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny jacka

hjhj jbjbjböKlänning Samsøe Samsøe, Stövlar Filippa K, väska Chanel & jacka LXLS.

I förra veckan var vi iväg på julbord – då lyckades jag tvinga Mathilda att fota mig hemma innan.
Men det gick sådär, haha. Fokus hade hamnat på bordet framför på alla bilder. Men jag ville egentligen bara mest ge er en bild på min nya jacka från min bästa kompis Freddies märke LXLS. Den är så fruktansvärt snygg i verkligheten. Jag ska ta en ny bättre bild imorgon.

lxls

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Haha 7000 (men även 3500) för polyster och akryl?! Världen är tokig.

  Magda 2014-12-02 12:28:10
  Svara
 • Hej fina Petra!
  Kan du snälla berätta var du har hittat hyllorna med guld i sidorna?? Letar febrilt efter ngt liknande!

  Tusen tack i förhand!! PS du är min stora inredningsinspiration!

  Katarina 2014-12-02 07:23:22
  Svara
 • Hejsan! Jag undrar också vilken modell du har på din chanel? Är det en säsongsmodell? Jag har en double flap i M/L och din ser ut att vara samma storlek men din kedja är väldigt? väldigt lång? Det finns inte en chans att jag kan ha min crossbody som du har och vi är ungefär lika långa.

  Vad jag vet är det enbart jumbo och mini som har så lång kedja?

  Johanna 2014-12-01 23:41:34
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag har en classic flap i M. Jag vet inte, kan nog vara så för min kompis och jag jämförde våra och hon köpte sin för två år sedan och hennes var också kortare : )

   Petra Tungården 2014-12-03 01:40:31 http://petra.metromode.se
   Svara
   • Svar på Petra Tungårdens kommentar.

    Tack för svaret Petra! Jag köpte min classic flap i M i förra veckan och den kedjan är ocksa mycket kortare än din. Hade gärna velat ha en längre kedja och ska till Paris imorgon. Vilken affär köpte du din i sa tittar jag förbi där och kollar om jag hittar samma som du :-)

    Anne 2014-12-03 10:23:02
    Svara
 • hej petra! Skulle du inte kunna skriva ett inlägg kring hur du tänker kring hälsa och kost och hur du hamnade i en bra balans? Du ser så hälsosam och frisk ut! Jag å andra sidan har verkligen hamnat i en ond cirkel med kosten :/

  Ninni 2014-12-01 22:45:46
  Svara
 • Hej Petra!

  Supersnygg jacka! Maste bara fraga, vad är det för modell pa din Chanel väska? Min klassiska flap bag (som jag ocksa köpte förra veckan) har en mycket kortare kjedja än din väska. Jag gick tillbaka och fragade eftersom jag ocksa hade velat ha en längre kjedja men det finns det inte i den klassiska modellen. Hade därför gärna velat veta namnet pa modellen eftersom att jag ocksa vill ha den längden pa kjedjan. Tack för svar! Kram Anne

  Anne 2014-12-01 21:45:19
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt