Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Neutrogena

Neutrogena

 Härom veckan hade jag ett superkul event tillsammans med två experter från Neutrogena. Det var extra kul eftersom vi huserade på Metro Modes kontor (eller snarare konferensrum). Vi pratade om Neutrogena och deras olika serier och om hur man tar hand om sin hud på bästa sätt. Det var massa härliga bloggläsare som kom. Trots att alla kom själva, var folk så jäkla framåt och ställde frågor som Neutrogenas hudexpert fick svara på – sjukt kul! Dessutom fick alla med sig en välfylld goodiebag hem med alla produkter från alla olika serier (!).

Jag tycker hudvård  är så fantastiskt roligt och intressant. Jag har använt deras serie Pink Grapefruit nu i nästan sex veckor och tycker att den är riktigt riktigt bra. Dessutom för den billiga pengen. Jag ska berätta mer om serien i slutet på veckan.neutrogena
Ursnygga bloggläsare!
neutrogena De hade pimpat så fint i vårt konferensrum. 
DSCF4010

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag använder de orangea produkterna!

  Linda 2015-06-26 14:24:58
  Svara
 • Synd bara att deras produkter innehåller en massa skadlig plast ;-(
  http://www.naturskyddsforeningen.se/nyheter/haven-fylls-pa-med-plast-fran-vara-hem

  Amanda 2015-06-25 22:42:59
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda,
   Mikrokulor är små kulor som används för exfoliering i produkter för ansikte och kropp. Johnson & Johnson utvecklar inga nya produkter som innehåller mikrokulor av plast och har istället genomfört miljö- och säkerhetsbedömningar på olika alternativ för att garantera att de nya ingredienser vi väljer ska vara skonsamma mot miljön och säkra att använda för våra konsumenter. Dessutom pågår det en omformulering av alla våra nuvarande skrubbprodukter och de kommer att finnas ute i handeln successivt under 2015.

   Med vänliga hälsningar
   Johnson & Johnson Nordic Consumer Service

   Johnson & Johnson 2015-06-26 15:37:04
   Svara
 • Heej!

  Gud vad snygg din topp är! Var kommer den ifrån? Sen en lite mer personlig/random fråga, vad använder du för bh under tröjor som har sånär skärning vid armarna? Jag har några liknande tröjor men tycker inte att det är så snyggt när man ser bh-banden men vet inte vad jag ska ha för bh som sitter uppe men inte syns? Din blogg är kunglig!! :) Kramar

  Sophia 2015-06-25 12:23:51
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt