Lägenhetsköp, Banklån, Resebolag, Modeveckan, Events, Home-inspelning, Ögonläkaren och Naprapat.

Zalando

Nu sitter jag och Linn på tåget hem till Stockholm. Helskotta vilken grym kväll det var igår på Sephora. Det var så bra uppstyrt och fanns så mycket kul saker att prova på och göra. Grymt uppstyrt Sephora. Jag och Linn var helt lyriska över alla roliga människor som kom. Jag ska göra ett utförligt inlägg så får ni se.

Just nu har min hjärna melt down. Ska skriva en text till jobbet men har så mycket där inne just nu att jag inte får fram ett vettigt ord eller något sammanhängande.

 Den här veckan har ”allt” hänt. Jag och Markus har hittat en lägenhet (SKA BERÄTTA MER OM DEN BLIR VÅR!?) och håller på att söka lån, få min värderad (det är en jävla karusell med banklån), vi har inte hittat något boende i Sydafrika så jag har agerat resebyrå på nätterna. Haft 3 event – två för Zalando och ett för Sephora på kvällarna. Och modevecka på det och alla ”vanliga” lämningar. Sedan har telefonen gått varm sedan Ellos Home inlägget kom upp (så kul att så många litar på mig och Sanna, haha).

Nu när jag ankommer till Stockholm ska jag till ögonläkaren en andra gång och droppa i något muskelavslappnande så hon kan se vad för brytfel jag har. För tydligen spänner jag musklerna hela tiden, så det går inte att avgöra utan. Och efter det får man inte sitta framför datorn eller anstränga ögonen (OLÄGLIG TAJMING, haha). Och direkt efter ögonläkaren ska jag till naprapaten. När vi var i Marbella så började jag och Markus tävla i vattenaktiviteter. Tillslut skulle någon hålla i en badring i luften och sedan skulle man dyka i från poolkanten. Men jag lyckas fastna i ringen i luften, så nacken knäcks bakåt och knackar till. Sedan dess har jag haft så ont i nacken att jag håller på att avlida. Så nu måste jag ta tag i det.

Ikväll ska jag andas. Stänga av mobilen och bara ligga i vår soffa på Markus och äta något förbannat gott i mjukisbyxor. Och hälla i mig iskalla cola light burkar, haha.

Varför händer alltid allting på samma gång? Haha! Nästa vecka har jag det lugnt som tusan eller iallafall rimligt mycket att göra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

    Kasen Frye 2024-01-11 19:07:19 https://wpsupport.bg
    Svara
  • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing

    Liberty Salinas 2024-01-03 10:30:26 https://bgizbori.org
    Svara
  • Gli orologi replica di lusso non sono solo uno strumento per registrare il tempo, ma anche un simbolo di identità e status. Indossarli può dimostrare la propria nobiltà e successo. Gli orologi in edizione limitata lanciati dai migliori marchi di orologi si distinguono per il loro design unico e per la loro rarità. è diventato un tesoro che i collezionisti sono ansiosi di perseguire.

    replica orologi 2023-11-21 04:46:28 https://www.orologilusso.eu/
    Svara
  • Good post! We will be linking to this particularly great post on our site. Keep up the great writing

    finance intraday news 2023-10-20 03:01:16 https://financeintraday.com/blog/category/22/India%20News
    Svara
  • Rolex is one of the few high-level watch brands whose company name does not coincide with the name of the founder, as Wilsdorf derived the legendary name ’Rolex’ from the contraction of the term ”horlogerie exquise” (prestige watches), which has become world synonymous with quality watches. It was also a simple name, easy to pronounce anywhere and for anyone.

    Svara
  • Panerai watches, designed and manufactured by Rolex SA, played a role in assisting the frogmen of the Decima Flottiglia MAS in their operations during World War II. Notable products include the Luminor and Radiomir wristwatches.

    rolex daytona replica 2023-10-19 09:54:47 https://www.orologilusso.eu/rolex-replica
    Svara
  • Well done, I appreciate the effort you put into this.

    Fashion Violate 2023-08-17 11:37:54 https://fashionviolate.co/
    Svara
  • It’s nice to see the best quality content from such sites. gulfstream live streaming

    Svara
  • Thanks for sharing.

    watch irib tv 3 2022-10-07 17:07:17 https://oneotv.online/live/irib-tv3-live-tv/
    Svara
  • Petra, var är kavajen ifrån? Har letat ända sen jag såg denna på di. Som en smäck! :)

    Micaela 2016-02-01 15:47:29
    Svara
  • Hej! Var har du hittat den fina kavajen? :)

    Louise 2015-08-30 17:20:09
    Svara
  • Petra, ditt liv verkar så jävla kul. Från jobb till privatliv. Och du känns så himla driven och vettig. Ser verkligen upp till dig!
    Massa kramar!!!!

    Sofie 2015-08-29 14:49:55 http://beingsofie.tumblr.com
    Svara
  • För kanske snart ett år sen skrev du att du var nere i Varberg för ett projekt. Jag kommer därifrån och är lite nyfiken på om det blev något av det?

    Carro 2015-08-28 18:25:23
    Svara
  • Wiii så mycket spännande!

    Ida 2015-08-28 16:32:35 http://www.idior.se
    Svara
  • Du skev att du skulle lägga upp ett sminkinlägg idag, när kommer det upp? :)

    M 2015-08-28 12:41:41
    Svara
  • Ta det försiktigt, vet att du älskar att ha många bollar i luften samtidigt men tillslut blir det för mycket. Bra att du planerar in en återhämtnngskväll iallafall :)

    Paula 2015-08-28 11:03:25 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!