Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stressig måndagsmorgon

jeans
Här är en bild från i fredags: Jeans Acne Studios, Skjorta GANT och väska från Lindex. 

Gick upp vid 06.30 och sedan dess har jag suttit klistrad på exakt samma plats i soffan och hetsat jobb. Fick precis in sista lämningen. Nu måste jag städa undan efter gårdagensmiddag för snart kommer de och ska filma introt till Ellos Home serien. Så kul – ska bara hinna dammsuga först, haha och sminka mig (!) Grande problema.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Petra! Jag hoppas att du kan hjälpa mig med detta, för det tar kål på mig. :( Det handlar om inredning och du känns mer rätt än någon annan att fråga. Jag har nyss flyttat in i min första egna lägenhet, en vit sekelskifts lägenhet med vita väggar och högt i tak. Har en soffa i en ljusgrå nyans och sen är allt vitt. Är inget fan av starka färger men någon färg att bryta av med vill jag ha. Vad ska man satsa på? Vad är vackert, harmoniskt med vitt och grått? Snälla, hjälp mig med detta. :( Kram på dig! <3

  Linn 2015-09-07 22:21:17
  Svara
  • Satsa på pastell färger, typ puder rosa siden gardiner och puder rosa kuddar i soffan i olika material som sammet blandat med siden. Lycka till
   Xx

   Lindha 2015-09-08 13:05:26
   Svara
 • kan inte du tipsa om snygga träningskläder. Det höjer ju också motivationen :D

  Karolina 2015-09-07 21:52:52
  Svara
 • Finaste Petra! Alltid lika fina och inspirerade outfits :)

  Julia 2015-09-07 17:04:23 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Hej Petra!
  Jag är bosatt i London och snubblade över denna inrednings kollektion från ett engelskt märke som heter Waterford, efter att ha följt din blogg länge är jag säker på att du som jag skulle älska det lika mycket som mig!!
  Här är länk till mina favoriter och resten av kollektionen http://www.gabriellalundgren.com/post/128548249103/ok-so-the-other-day-while-i-was-strolling-around
  Nyfiken på att höra om du gillade det!
  /Gabriella
  gabriellalundgren.com

  Gabriella Lundgren 2015-09-07 11:50:02 http://gabriellalundgren.com
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson