Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nya luckor från Superfront!

superfront

 För några veckor sedan gick jag äntligen och beställde mina luckor till köksön från Superfront. Trots att butiken ligger ett stenkast ifrån mig så har det tagit mig ett år att få fingret ur. Dessvärre har de nya luckorna inte hunnit komma än. Jag har beställt mintgröna lådor. Så jag sprang febrilt in i butiken och frågade om de hade några jag kunde låna inför plåtningen, tills jag fått mina. De var så snälla och letade igenom hela källarförrådet i showroomet. Tillslut hittade de dessa.

Ångrar mig nästan lite nu. Kanske skulle beställt dammig rosa istället med mönster. Fast det gröna blir nog också superfina. Ni ska få se slutresultatet senare idag.

Så här ser de ut som jag beställde – klicka här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Viktigaste är väl vad kunden vill ha! Om jag var du skulle jag stoppa beställnigen, så står det i prodpektet attkunden får välja vilken färg hen önskar efter kontraktskrivning! Jag som köpare skulle känna ”Wow, precis i MIN stil blir det!”

  M 2015-09-10 20:10:22
  Svara
 • Så himla fint! Titta gärna in hos oss för fler beslag i mässing och roséguld. :)

  It's Design 2015-09-10 11:06:11 http://www.itsdesign.se
  Svara
 • Tycker du ska ha en bloppis här på bloggen med sakerna du vill sälja. Kan tänka mig att många är intresserade!

  Maria 2015-09-10 10:54:26
  Svara
 • Blir det inte väldigt konstigt om den fasta interiören är annorlunda på foton och visning mot vad man sen får/köper? : /

  A 2015-09-10 10:35:57
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström