Svarta Lådan, Hormonell balans och Metro Mode

Metro-Mode-Svarta-Lådan

 Igår landade nya nr av Metro Mode Magasinet på kontoret. Ni prenumerera väl på tidningen? Om inte så måste ni göra det nu såklart! Signa upp er här så får ni tidningen hem i brevlådan helt gratis! Så bra ju! Ni ska få se mer från nya magasinet senare idag!

Fick ett reklammail i inkorgen imorse: 

”Känner du dig trött, hängig, arg, missnöjd eller anmält nere? Det kan vara dina hormoner som spelar dig ett spratt. Hormoner styr nämligen mycket av det som händer i vår kropp bland annat: ämnesomsättningen, tillväxten, salt- och vattenbalansen, könsmognaden och sexualdriften, fortplantningen. Stress eller bristfälligt sammansatt kost kan leda till hormonell obalans. Så med andra ord kan du själv påverka dina hormoner genom kost och livsstil.”

Right on. 

Det var reklam för något kostprogram. Men det lät ju vettigt, haha. Senaste tiden, när jag stressat så mycket har jag ätit när det fallit mig in. Ofta har det dessutom bara varit skit: Typ kardemummabulle, haha. Inte så välplanerade rätter med andra ord. Idag börjar jag köra Svarta Lådan igen. Så taggad! Jag ska berätta mer om det – jag kommer köra fem dagar i veckan i tio veckor. Självklart kommer jag även träna på Kampsportslabbet.

Petra-Tungården-TräningIgår tog jag ett paus i packandet och jobbet för att köra ett pass med Fannie på Kampsportslabbet. Fy fan vad jobbigt det var. Kände mig som en astma drabbad häffaklump. Jag har nog egentligen inte lagt på mig så mycket. Haha, bara förvandlat varenda muskel till icke existerande.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!