Datakaos

Petra-Tungården-Skinn

Haha, här är alltså en bild från igår. Den enda jag lyckats tanka in <3 Älskar den här skjortan från Zara. Allt är från Zara, förutom Chanelväskan som jag lånat av min kompis. 

Blev ingen Köpenhamnresa. Hängde istället på låset till Lan-Master imorse vid 9. Betalade akutavgiften (för att få hjälp asap) på hutlösa 1698 kronor – annars är det flera dagars kö. Har dock fortfarande inte hört något så det bådar nog inte så gott. De skulle ringa så fort de fått fram något eller hade någon uppdatering. Ber till gudarna att det iallafall går att rädda hårddisken. Så får jag handla en ny och ringa mitt härliga försäkringsbolag IF (igen!). De älskar verkligen mig på IF Försäkringar (not!). Haha, tur att någon nyttjar försäkringen iallafall. Någon måste ju faktiskt göra det också.

Har lyckats få igång en gammal dator hemma. Dock finns det en anledning till att jag köpte en ny. Haha, lyckades tanka in en bild i Iphoto. Tankar jag in två hänger den sig och måste tvångsavslutas. Trots att jag lämnat in- och tömt hela datorn på allt. Den är dessutom omformaterad.  Den säger att det virtuella minnet är fullt. Förstår inte hur det är möjligt? Ibland vill man bara sula all teknik rakt in i väggen.

Jobbat från vår Ipad hela morgonen, det går sådär, haha. Så strax ska jag bege mig till kontoret och hämta min jobbdator <3 Så ska jag uppdatera er mer. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!