Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

IPHONE 6 PLUS – Ikväll smäller det!

 telia Iphone 6 plus

Ikväll ska jag Margaux, Forni och Dasha gå på Telias Iphone 6 Plus lansering på Kungsgatan runt 22-23 tiden. Jag har nämligen förbeställt den nya Iphonen i ROSA! Så nöjd att jag får plocka ut en på mitt abonnemang. Efter att jag lagade min gamla har batteriet helt slutat fungera, så måste ladda den tre gånger om dagen. Var ju även där förra året när Margauxs gamla företag höll i eventet, när 6:an släpptes. Det var årets folkfest på hela Kungsgatan, alla telefonibutiker var öppna och det var mingel längst hela Kungsgatan. Så kul! 

Jag har ju haft Telia i flera år. Visste ni att det var så jag och Margaux lärde känna varandra på riktigt? I Teliabutiken på Humlegårdsgatan. Vi hade setts ute genom gemensamma kompisar ett flertal gånger. Men vi lärde egentligen känna varandra bra för att jag var deras ”jobbigaste, men härligaste” kund. När jag var yngre hade jag en tendens att supa bort ganska många telefoner och olyckligtvis även slå sönder ett flertal. Det var alltid något som inte fungerade. Tillslut började jag svänga förbi där bara för att snacka med Maggan för hon var så jävla skön, haha. Min friendcrush i Teliabutiken <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Petra!

  Vad roligt att du var förbi vår Teliabutik på Kungsgatan och deltog tillsammans med oss vid lanseringen av iPhone6S! Hoppas att du kommer att bli nöjd med din sprillans nya rosa iPhone 6S! =)

  Jag får önska dig en underbar helg!

  Med vänliga hälsningar

  Fredrik Börjesson

  Telias Digitala Kundtjänst

  Telia 2015-10-10 16:11:22
  Svara
 • Rosa? Va? Hur? De måste du visa!!!

  Linn 2015-10-08 17:26:20
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig