Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Laga mat med mig & Tommy Myllymäki!

tommy myllymäki

 I tisdags fick jag hänga med mästerkocken Tommy Myllymäki och Sundqvist. Tommy har nämligen lärt mig att steka saker, på rätt sätt. Jag är nämligen sämst på det. Antingen blir maten för seg eller bränd. Därför håller jag mig ofta till grytor och kall mat, haha. Men inte nu längre. I nästa vecka kommer ni få ta del av våra webb-tv avsnitt – så kul!

Vet ni hur rolig Tommy var? En riktig skönjävel.

I andra avsnittet kommer jag att laga min beryktade thaisallad till Tommy. Tror ni jag var aningen nervös? Årets kock ska provsmaka på min sallad, haha. Kände ingen press eller så. Även Forni kom förbi för att provsmaka. Hur det gick? Det får ni se i programmet. Hjälp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åj, jag ÄLSKAR Myllymäki!! Träffade honom på en nattklubb i Jönköping en gång och var så full och glad så jag kunde inte låta bli att gå fram och hälsa :D Jag sade att han var grym och att han borde ha en klapp på axeln, och så gav jag honom demonstrativt en hård klapp på axeln hahah och han kollade på mig som att jag var dum i huvudet typ ;D http://emellebeautysweden.blogg.se/

  Mikaela 2015-10-30 13:43:18 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Vart kommer den superfina toppen ifrån? :)

  Sofia 2015-10-30 07:59:07
  Svara
 • Hej! Var har du köpt toppen? Supersnygg!

  Anna 2015-10-29 20:37:38
  Svara
 • Hej Petra!
  När ska du skriva andra delen om hur preventivmedel påverkat din kropp? Jag har gått på Jazmine p-piller i flera år men slutade för en vecka sedan. Tycker det hade varit intressant att läsa uppföljningen på det inlägget:)
  Mvh Louise

  Louise 2015-10-29 16:30:18
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Linn Eklund
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Kevin Triguero
Home
Amelia Widell
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson