Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Time to say goodbye <3

MetroMode

Idag jobbar min bästaste kollega och vän sin sista dag på Metro. Jag och Caroline började på Metro precis samtidigt och har hållit ihop i över 4 och ett halvt år nu. Jäklar vilken resa det varit med full fart redan från början till slut. Vi blev bästa kompisar redan efter några veckor och sedan dess har vi hängt ihop i vått och torrt. Humle och Dumle <3

Jag är otroligt stolt över att jag fått bygga upp Metro Mode tillsammans med den här kvinnan. Hon kommer för alltid vara en del i mitt liv och det tackar jag Metro för som förde oss samman. Haha, vi kommer fortfarande sitta på samma kontor och antagligen umgås precis lika mycket även om hon nu i ärlighetens namn blivit en konkurrent. Caroline har nämligen fått jobb som ny chefredaktör för tidningen Chic för er som missat det. Hon kommer göra det så jävla bra – det kommer bli en helt ny tidning att räkna med. Hon är helt rätt för rollen och jag är mer än stolt.

Min nya kollega blir ingen mindre än Pamela Bellafesta. En veteran i modebranschen och jag är övertygad om att hon kommer att sätta sin prägel på tidningen. Dessutom är hon härlig som få. Hon kommer att gå in som modechef för magasinet, medan jag kommer bli Creative Director. Men jag kommer fortfarande sitta kvar som Moderedaktör för dagstidningen. Så egentligen blir inte så mycket förändrat – mer än att Pamela kommer vara huvudansvarig för modet i magasinet.

Men det jag egentligen vill säga med det här inlägget är att: Jag kommer sakna dig och all lycka till <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Satte nästan kaffet i halsen när jag såg namnet på inlägget. Trodde du skulle sluta blogga! Uscha hemska tanke. Tack för världens bästa blogg!! :D

    Viktoria 2015-11-02 20:39:34
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Creative
Sandra Beijer
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Creative
Sara Edström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Linn Wiberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
PT-Fia
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Home
Sanna Fischer
Home
Julia K
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig
Mode
Petra Tungården
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell