Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Höstinspirerande Förätter & Mellanmål

Friggs-Majskakor

Foto: Linn, min nya ass hjälpte mig att [email protected]

Just nu har jag ju ett samarbete med Friggs. Ni minns väl mina fina majskakor från Friggs som jag gjorde till frukost härom veckan? Hur kul är det att ta matbilder? Man förstår ju att folk blir besatta av det.

Den här veckan är inspirationen förrätter och mellanmål. Hösten har ju världens bästa och kanske finaste råvaror för just detta. Jag åt nämligen på en krog i förra veckan som serverade en kantarellmacka med hemmagjord lingonkompott som var så förbannat god. Så jag och Linn bestämde oss för att göra samma sak och det blev faktiskt riktigt bra. Jag serverade såklart kantarellerna på Friggs majskakor.

Friggs-Bar
Friggs har även en bar som är perfekt som mellanmål och on-the-go. Men jag och Linn, min nya ass, bestämde oss för att göra om baren till en efterrätt genom att doppa den i smält choklad och toppa med hemmagjorda lingon som kanderats i socker. Alla deras nya barer är dessutom glutenfria – HURRA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Har du nåt recept på hemmagjorda lingon? ;) Hahaha

    Karin 2015-11-06 18:10:23
    Svara
  • Bilderna ser verkligen proffsiga ut och herre min gud vad de lät gott att doppa den i choklad och toppa med lingon!

    Janina 2015-11-04 18:12:34 http://nouw.com/janinawi
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Marcus Schuterman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk