Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

DIY: Marmor- och Mässingbänk.

DIY-Marmor-Skinn-Mässing

 Hur snygg är den här bänken i skinn, marmor och mässing? Håller på med ett litet DIY-projekt med en liknande som eventuellt får flytta hem till vår nya hall när den är klar. Är helt kär i den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hei,
  Har fulgt bloggen din en stund, gleder meg veldig til å se renovasjonen av deres fantastiske leilighet og håper alt går fort og bra. Og gratulerer masse med forlovning, dere er et fantastisk fint par!

  Ble veldig imponert når du leverte tilbake pelskåpen, har aldri sett at en blogger har tatt til seg informasjon og gjort det rette på denne måten. Du har en enorm markedsmakt og det er stort at du setter et slikt eksempel.

  Jeg vil også peke på at skinnindustrien står bak ekstrem dyremishandling, mange tenker at det er jo bare en biproduksjon av kjøttindustrien, men det er mye mer enn det. Det er mye informasjon om dette på nettet og det er forferdelige lidelser hvis man klarer å se på det.

  Man håper jo at det er variasjoner og at det ikke er like ille over alt, men se på avsløringene om alligatorskinnet som blir brukt av Hermes, dette er til vesker som koster flere hundre tusen kr, likevel blir alligatorene torturert på samme måte som vi så hundene og kattene bli i Yulin,

  Yulin er igjen bare en liten del av den asiatiske kjøtt g skinn produksjonen, mange dyr, hunder, katter, vaskebjørner osv blir flådd levende, brent levende for kjøtt og skinn. Dette er hvor de billige skinnet kommer fra, som de selger i Sverige og i Norge også. Lidelsene slutter bare når vi slutter å kjøpe det.

  Anyhoo, det er mye bra skinnimitasjon til benken.

  Ha en kjempefin dag!

  Kari Johannessen 2015-11-10 10:03:53
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Träningsglädje
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig