Bästa julklappen till honom? Måttsydda Skjortor & Snygga Badbyxor

Shirtonomy

För några veckor sedan var jag, Margaux och Forni med våra pojkvänner på hotell Diplomat där våra män fick måtta ut skjortor från Shirtonomy. Haha, tror ni de älskade det? Eh, ja! Markus var lyrisk i flera dagar efter.

Skjorta

Eftersom Markus måste ha skjorta varje dag på jobbet. Avverkar han en hel del skjortor. Han är ganska bredaxlad men har mindre midja. Vilket nästan alltid gör att skjortorna antingen blir för små vid bröstkorgen och knapparna glipar eller att de blir alldeles för pösiga. Så det här med måttanpassat är ju hans ultimata alternativ.

Skjorta-Skjorta

Haha, om han skulle få skjortor fick jag iallafall vara med att välja färg till honom.

Skjortakragar
Man väljer inte bara färg, man väljer även krage och knappar till skjortan. Så man kan få den precis som man vill ha den.

Diplomat

Älskar sammetssofforna på Diplomat. Den här blåafärgen är helt magisk.

_-Shirtonomy
Bara någon vecka senare kom skjortorna med posten. Den här satt som en smäck. Han beställde även en i denim som var så snygg!

Markus-Ström

Åh, min lilla supermodell <3 Sjukt bra julklapp! Om man vill kan man boka tid hos killarna på Shortonomy kostnadsfritt eller beställa online och fylla i alla mått. En skjorta kostar från 700 kronor och uppåt så det är ju lika mycket som en icke måttsydd kostar. Så det är ju ett grymt alternativ.

nikben

En annan grym grej som är perfekt att köpa i julklapp är badbyxor från Nikben. Min killkompis har startat märket och jag tycker de är så förbannat snygga. De har precis fått in sin nya kollektion, så nu finns det massa nya modeller och färger att välja mellan.

Nikben
Älskar deras nya SS16 kampanj! Så förbannat snygga kampanjbilder – färgerna, modellen, miljön, linjerna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
419kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!