Flytt mitt i natten och frispråkiga galningar i ny podd.

Flytt

Herregud, vilken vecka. Rakt in kaklet direkt efter semestern. Idag har jag jobbat hela dagen och sedan har jag och Markus packat ihop det sista i lägenheten, plockat ner alla lampor – rubbet. När klockan slog ny dag så satte vi oss i en stor taxi och började frakta över lite saker till Markus lägenhet där vi ska bo nu ett tag tills vår lägenhet är klar. Jag har redan börjat pimpa om här i ungkarlslyan. Det är faktiskt riktigt mysigt redan nu när jag fått hit några av mina möbler (förlåt Markus!).

Gina-Tricot

Nu sitter jag och nattsuddar med en lämning till Metro som måste in imorgon bitti samtidigt som jag lyssnar på mitt och Linns första poddavsnitt.

De första tio minuterna var riktigt jobbiga att lyssna på, men nu när det börjar närma sig slutet är det jävligt kul, haha. Det var så längesedan vi spelade in podden, så jag har glömt av mycket som vi pratade om. Herregud, ni kommer få veta precis allt, allt, allt om mig och Linn. Är uppenbarligen helt jävla frispråkig, ingen censur här inte. Det är ju jävligt tur för mig att jag har en ring på fingret när den här går live. Haha, ni kommer förstår vad jag menar när ni får höra ”I nöd och lust” den 20:e januari.

Imorgon bitti ska jag och Limpan äta en tidig frukost för att sedan spela in podd, podd och mera poddilipodd. Imorgon ska vi prata om gamlingar som hittat kärleken på ålderns höst och mer därtill. Hurra <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
40kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!