Sista flyttlasset & Magasinering med Smartbox!

pomeranian

Den här dagen har tagit på krafterna. Nästa gång, om några år, när jag säger att jag är sugen på att flytta igen. Påminn mig om den här dagen. Säg åt mig att tänka om. Vilken pers. Dagens lyckorus var iallafall den här ursöta hunden som jag ville sno med mig hem. Jag vill så gärna ha en lurvig kompis. Det var en riktigt skönjävel till hund.

Stuckatur

Sedan kom Smartbox och hämtade allt som skulle magasineras. Så skönt att kunna magasinera allt. Jag och mamma gick en miljard vändor tillsammans med Kalle från Smartbox. Det kändes nästan som att vi var med i ett videospel. Kartongerna tog aldrig slut. Det var som att så fort man vände bort ryggen så ploppade det upp en ny. De kör alltså ut en träbox i en lastbil som du får fylla och sedan magasinerar dem det åt dig. Så smart, hade dem sist jag flyttade med.

Sedan gjorde jag och världens bästa mamma ett hästjobb och körde över de sista sakerna till Markus i omgångar. Vad hade jag gjort utan mamma? Hon har hjälpt mig så mycket med den här flytten. Världens bästa mamma – tack från hela mitt hjärta <3

Och tack min kärlek för den här tiden. Även om vår kärleksaffär inte höll mer än 1 1/5 år kommer du alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Tur att vi skildes åt som vänner, så jag får komma och hälsa på nu när du blivit tillsammans med Dasha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!