Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Nytt matlagningsprogram TV- inspelning

Petter-Tom-Sjöstedt-Lilla-Ego-Punk-Royale

Ny säsong av Bachlorette. Jag och mina last man standing, haha.

Ber verkligen om ursäkt för den katastrofala uppdateringen. Ibland räcker bara inte tiden till, varit så mycket jobb som måste gå före. Men snart är Metro Mode Home tidningen inskickad. Som jag slitit med det här magasinet. Man kan inte tro det (eftersom jag normalt sätt är en virvelvind som har tusen bollar i luften och har svårt att hålla koll på allt) men när det kommer till plocksidor så är jag pedantisk. Jag får PANIK om något är fult eller inte stämmer överens med resten av materialet. Då letar jag tills jag hittar något som fungerar vilket gör det till ett jäkla tidstjuv.

Igår kväll var jag iallafall och spelade in en pilot med de här mästerkockarna. Vad fan jag gjorde där bland dessa proffs kan man ju fråga sig. Förhoppningsvis får ni kanske se mig i rutan med dessa ståtliga män.

Skulle egentligen gjort en till casting idag för ett annat format. Men avbokade det precis, kände att jag inte skulle hinna och jag orkar inte jobba en kväll till. Så det var lika bra, det kommer säkert fler tåg. Dock hade jag verkligen velat ha just det jobbet, men men! Nu ska jag gå och unna mig två cola light iskalla cola light burkar istället.

Punk-Royale

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Mode
Linn Eklund
Home
Andrea Brodin
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Foodjunkie
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström