Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Livet som stylist

stylist
En gammal bild från när jag stylade Renee Nyberg till Miljonlotteriet.

Den här dagen är jag och Pålle (min nya ass) och plockar på stan. Hon är helt fascinerad över att man går till olika kontor och lånar kläder. Att det är ens jobb. Men som med alla jobb, blir även det ett jobb. Då behöver man någon som påminner än om hur fantastiskt kul det är. För det är det.

Idag zick-zackar vi mellan presskontor för att få ihop allt till Sabina Ddumba på lördag. Mer uppdatering snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vilket grymt jobb ändå. Låter hur kul som helst :-)

  Beatrice 2016-02-19 12:39:19 http://www.savly.se
  Svara
 • Hej Petra! Måste skriva till dig då du är min stora förebild till just kläder och mode. Älskar att du har ögat för att ”klä dig efter kropp”.
  Jag måste investera i en ny garderob då jag går runt i mjukisbyxor och hoodtröjor dygnet runt nu för tiden. Jag är 153 lång, har stor rumpa men smal midja och rätt stora bröst. Min fråga till dig då är vad tycker du jag ska satsa på för nyckelplagg?? Jag behöver verkligen steppa upp nu och börja klä mig mer medvetet. Jag gillar att ha en avslappnad stil, såsom sneakers och keps men gillar ändå ett par snortajta höga jeans och en snygg kort top tex! Vore sååå tacksam för svar då jag känner mig totalt lost i allt vad som har med mode att göra nu för tiden…
  Ha det gott, du äger, puss!

  Emma Gustafsson 2016-02-19 05:05:47
  Svara
 • Jag tycker att du sminkar dig så förbaskat fint, får man veta vad du använder för produkter?

  Hanna 2016-02-19 00:28:32
  Svara
 • Älskar eran podd verkligen grym :D

  http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York City 2016-02-18 21:33:00 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Vad fin du är!

  Isabelle 2016-02-18 20:29:58
  Svara
 • Asså vilket dröööööm jobb <3<3<3

  Måste bara ge en komplimang för senaste podden (och alla tidigare också såklart hihi) där du berättade om aborten. Väldigt starkt gjort. Du kanske ha skrivit och berättat om det tidigare men jag visste iallafall inte det. Det vore intressant om du kunde prata mer om det i podden och liksom berätta hur det var psykiskt att gå igenom det.

  Du är bäst! :) KRAM

  Julia 2016-02-18 16:58:11 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Är ‘Pålle’ bekväm med att du kallar henne för ditt as? Tycker du inte att det är lite förnedrande? Skulle bli ganska förlolämpad ifall min chef kallade mig för det. Jag förstår att du försöker säga det med glimten i ögat men jag ser ingen glimt och inget charmigt i det du kallar ‘Pålle.’

  Anna 2016-02-18 16:33:42
  Svara
  • Fyfan vad pinsamt.

   Julia 2016-02-19 08:17:51
   Svara
  • Hahahaha, jag går ju inte runt och säger att Pålle är min stjärt? Utan ASS = Assistent : )

   Petra Tungården 2016-02-18 23:32:18 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Haha hon kallade ju inte henne as! Ass är en förkortning på assistent. Om jag nu tolkade din kommentar rätt..?

   Ida 2016-02-18 17:31:00
   Svara
 • Damn girl, alltid lika snygg! Måste förresten säga att jag bara blir mer och mer förtjust i er podd. Kör hårt! Kram Ida

  Ida 2016-02-18 16:21:52 http://www.idior.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Sanna Fischer
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Johan Hurtig
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson