Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Curves by Fitnessguru lider mot sitt slut.


Här är ett klipp från träningen i måndags. 

Om två veckor är vårt Curves by Fitnessguru och Kampsportslabbet bootcamp slut. Jag vet inte hur det ska gå för mig nu. Det har varit så jäkla skönt att ha fasta tider och kompisar som väntar på en. Vi har även en bootcampgrupp där alla hetsar varandra att ta sig dit. Nu måste jag börja ta mig till Kampsportslabbet själv, haha. Inte lika enkelt. Så kul och skönt när man äntligen är igång med träningen. Jag mår verkligen så mycket bättre då. Men nu är nästa mål att bli stark igen. Känner mig så svag, haha. Inte tränat styrketräning på länge, utan mest högintensiv träning.


Måste också tipsa om världens bästa PT-Fannie som har blivit nominerad i ”Årets Träningsblogg” på Finest. Har ni missat hennes blogg? In och läs! Och RÖSTA på henne – ni hittar röstningen till Finest här!

Fannie RedmanSöt som socker, men stark som ett djur.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det låter som att du borde prova på livet i en crossfitbox. :) Exakt så som du vill ha det fungerar det ju. Du har fasta tider (men ofta olika att välja mellan), ett PT-pass varje gång i och med att den som coachar alltid har koll på dig och pushar/hjälper dig, du kan aldrig vila (haha!) och det är ingen tidsbegränsad kurs utan det kör på oavsett du vill det eller inte. Och härliga vänner på det, som alltid peppar, inspirerar och har det lite kämpigt som du. Massa styrkelyft med en jäkla massa teknik, intensiva pass, kondition, rörlighet. Du får allt i ett. Prova! Tror du kommer gilla det.

  Em 2016-03-19 02:05:41
  Svara
 • Skulle det där föreställa burpees?

  Julia 2016-03-16 12:17:07
  Svara
 • Jösses så jag är trött på denna utseende-&träningshets…

  Julia 2016-03-15 17:17:03
  Svara
 • Hur går det med dina kläder för fitnessguru Curves? Längtar :)

  Elin 2016-03-15 16:55:58
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Marcus Schuterman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Niklas Berglind
Man
Johan Hurtig