Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Påfyllnad ögonbryn: Kosmetisk Pigmentering

Kosmetisk Pigmentering
Minns ni att jag gjorde kosmetisk pigmentering i höstas? Annars kan ni läsa om det här!
Jag missade min påfyllnadstid. Så idag ska jag dit och fylla på ögonbrynen hos Gissel. Det är typ det bästa jag gjort. Lyxen att vakna med perfekt ögonbryn varje morgon. Allt som minimerar min tid framför spegeln är så jävla välkommet. Laddar dock upp batterierna för jag tyckte att det gjorde så vidrigt ont. Tydligen har vissa mer nerver kring ögonen. Jag är en av dem.

Spana in i eftermiddag så får ni se resultatet! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej där. Det skulle jag behöva göra. Något gör att jag tappar hår och vikt. Visst är det roligt att gå ner i vikt och nu har jag tappat 20 kilo. Det behövdes verkligen men det skulle vara roligt att veta varför. Det har tagits prover men fortfarande är det ingen som vet. Det kanske beror på stressen över att ha mist benen. Jag vet inte, men jag har inte accepterat det riktigt ännu. Jag är för ung för att ha dessa problem. Men men…..Det är tur att jag har bligg
  Tack för en kanon blogg. Kram

  Maria Ekdahl 2016-04-22 20:33:51 http://www.mialek.wordpress.com
  Svara
 • Hälsa bästa Gissell! <3

  Ida 2016-04-22 12:15:19 http://www.idior.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind