Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Skinn, ljus denim och röda detaljer. 

Wakakuu-Jeans-

Jeans FrameSkinnjacka Ganni, Skjorta By Malene Birger, Väska Tory Burch, Skor Gucci. 

Jag älskar verkligen ljusa jeans. Vet inte hur många par jag har i garderoben. Något som jag tycker är svårt är att hitta det perfekta paret med lagom slitningar. För man vill ju inte att de ska vara helt trasiga, bara en gnutta för den rätta känslan. Därför föll jag pladask för dessa från Frame. Slitna, men inte för slitna i den perfekta blå färgen och fransade nertill.

Nu vill jag verkligen bara ha vår på riktigt. Ryktet säger att det ska bli riktigt fint väder i helgen så jag håller verkligen tummarna, nu får det vara slut på regn.

Wakakuu-Skinn

Tory-Buch
Jag kan ha lite svårt för vita skjortor. Tycker lätt att jag kan se så dressad ut – men den här med fransade detaljer känns så festlig.

Wakakuu-Jeans
Frame-Wakakuu

I samarbete med Wakakuu. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fint! Älskar den röda lilla! ( men låga jeans går bort. Känns passé och är faktiskt inte smickrande ens).

  Anna 2016-04-28 21:48:49
  Svara
 • Hej, där…Jag älskar din jacka…Som jag håller på att leta efter en jacka. Eftersom jag sitter i rullstol är det viktigt att den är perfekt i längd och det är så svårt att hitta någon som jag dessutom tycker är snygg. Jag hatar fasen att sitta i rullstol när det gäller klä sig snyggt. Byxor är omöjligt eftersom jag inte har några ben. Jaja..det är bara att kämpa vidare..Idag är en sådan där skitdag…Tur jag har datorn, bloggar att läsa och en blogg att skriva i.
  Ha en underbar kväll. Kram

  Maria Ekdahl 2016-04-28 21:45:19 http://www.mialek.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt