Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Glutenfritt Mellanmål on the go!

I samarbete med Friggs.

Friggs

Något som jag tycker är riktigt svårt är att hitta grymma glutenfria/laktosfria mellanmål som man kan ha i väskan on the go. Man vill ju inte direkt ta upp ett gammalt ägg ur handväskan när hungern slår till. Som imorse när Markus sov som en stock och jag inte ville väcka honom för att släpa med honom till frukosten här i Sandhamn redan vid 08.00. Då poppade jag en av dessa ekologiska nya raw barer från Friggs. Min favorit är blåbär cashew som består av:  dadlar, cashewnötter, mandlar, blåbär och hallon.

Haha, jag och Joanna skämtar alltid om att vi är bar beroende. Alltså inte beroende av ställen där de serverar alkohol, utan nyttiga ätbara barer. Både jag och Joanna brukar kunna tömma vår handväskor på ett tjog barer, haha. Bagladies 2.0.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Haha kul att du säger det, jag håvar alltid upp kokta ägg och en liten saltpåse ur min väska xD kanske dags att byta!

  Sara Kylhed 2016-05-07 20:21:25 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Du skämtar! Du hoppade över en hotellfrukost för att käka en torr bar!!!??? Hade aldrig hänt mig lol

  Anna 2016-05-07 10:11:51
  Svara
 • Dom är riktigt goda

  Jag är inte dum i huvudet Jag har Aspergers syndrom 2016-05-06 18:53:17 http://www.familjeliv.se/domkallarmighannes
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind