Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Slut som artist!

Möhippa

Yes, då var den över. Den första möhippan jag arrangerat. Eftersom det var min bästa kompis tog jag i från tårna, hon förtjänar bara det bästa. Men vilka magiska dagar det blev. Jag flög ju ner till Marbella med tre andra kompisar redan i tisdagskväll och sedan har det varit fullt ös sedan dess. Igår kväll när vi satte oss på planet hem kände jag hur tröttheten rann över mig – men idag mår jag faktiskt oförskämt bra. Jag var mest stressad hemma när alla pusselbitar skulle falla på plats för jag ville att hon skulle ha universums bästa dagar som hon kommer minnas och blicka tillbaka på resten av livet. Och tack till min övergrymma sidekick Jannike som hjälpt till med så mycket roddnade.

Ni ska självklart få se hela möhippan i bilder <3 Den här veckan ska jag ge bloggen betydligt mycket mer kärlek.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Petra, dn ljusblå klänning. Var kommer den ifrån. Så fiiin./linda

    Linda 2016-05-24 20:13:45
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Man
Kevin Triguero
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström