Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Heja Emma!

I samarbete med Arla.

För några veckor sedan fick jag äran att nästan träffa cyklisthjälten Emma Johansson. Med nästan menar jag över Skype. Då hon befann sig på träningsläger. För att det skulle kännas som jag hade Emma vid min sida gjorde jag intervjun på en spinningcykel. Hon guidade mig genom passet, samtidigt som jag frågade ut henne om allt mellan himmel och jord.

Visste ni att det här är Emmas tredje OS? Tredje! Bara det är värt en medalj tycker jag. En tjej med skinn på näsan som garanterat kommer att ta en hem i en medalj i år. Att komma sexa i London tycker hon är okej, men inte tillräckligt bra. Hon siktar på toppen i år och jag blev så motiverad och överrumplad av hennes dedikation och hängivenhet till den där pinnen med två snurrande hjul.

Vi pratar inte bara om uppladdningen inför OS utan om bröllop, kärlek, högklackat och senaste inköpet.

Ni måste helt enkelt se intervjun tycker jag!

Ni har väl inte missat Arlas uppladdning inför OS?

Vill ni se fler inspirerande intervjuer tycker jag att ni ska besöka deras peppsida: Ladda Upp.

Där även Martin har fått äran att intervjua simmaren Simon Sjödin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Haha! Härlig film!

  Lova 2016-06-22 10:15:55
  Svara
 • Kul!! :D Får ta en titt!!

  www.fbyelin.se

  Elin Hansson 2016-06-20 18:57:33 http://www.fbyelin.se
  Svara
 • Hej härliga du!
  Jag har en riktig feelgoodblogg som jag tror (och hoppas!) att du skulle gilla :)
  Kika gärna in och kolla när du hinner.
  Kram <3

  Göteborgsmamman 2016-06-20 18:51:02 http://goteborgsmamman.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk