Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

It’s in the details!

Örhängen

Halsbandet är från Blue Billie.

Nu har äntligen mina hål i öronen börjat läka. Eller okej, de i snibben har varit okej från start – men det jag tog däruppe. Fy fan vad det varit inflammerat. Borde ha gjort det med en piercingmaskin och inte en vanlig håltagare för öron. Men oj, vad jag älskar mina nya hål. Små detaljer som gör det där lilla extra.

Älskar alla mina smycken som jag bär varje dag. Känns roligare att investera i något när man vet att man faktiskt kommer att ha på sig det dag ut och dag in. Måste gå och köpa några nya roligare hängen nu bara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Men du alltså – snyyygg!!

  Sriwanna 2016-08-24 10:23:29 http://sriwanna.elsasentourage.se/
  Svara
 • Hej Petra! Jag vill bara råda dig att vara försiktig med hålen, i synnerhet det högst upp! Har haft hål där, och i snibbarna, sedan mellanstadiet, är 26 nu, och de har ännu heller inte läkt riktigt. Jättemärkligt. De blir inflammerade och röda varje gång jag har smycken i, även om smyckena är av ädla metaller, och ibland varar hålen trots att inga smycken varit i! Det högst upp i brosket kan bli kunde göra riktigt plågsamt ont efter användning, trots att senast jag hade ett smycke där var säkert fem år efter håltagningen! Använder endast de två nedersta hålen vid speciella tillfällen, men resten läker inte ihop trots att de står orörda åt efter år. Ah, ska inte vara partypoopig nu, dina hål är jättetuffa, och jag råkar väl bara vara ovanligt otursförföljd antar jag, men ville bara varna dig lite. Gjorde också alla hål med håltagningspistol. Lycka till på smyckesjakten! Önskar att jag också kunde nyttja mina hål! Superballt! :)

  En annan Petra! 2016-08-24 02:14:52
  Svara
 • Hej Fina Petra!

  En liten fråga som jag hoppas du har tid att svara på, vart är den fina tröjan som du har på bilden ifrån?

  Kram?

  Tima 2016-08-23 18:27:59
  Svara
 • så himla fin du är. Låter obehagligt att hålet är inflammerat :/ hoppas att det läker

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-08-23 14:49:50 http://www.camillaesi.se
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt