Touchdown Milano!

Mialno

Alltså den här jackan från Day by Mikkelsen är helt klart ett utav mina bästa köp! Kommer leva i den i vår! Hade på mig den till middagen i fredags!

Nu har jag precis landat i Milano! Är här för en intervju för Cos som gjort en magisk installation för Metro Mode Magasinet och för att spana in möbelmässan.

Imorse när klockan ringde kändes det som att någon backat över mig. Känner i hela kroppen hur jag är verkligen helt slut. Har varit så mycket jobb, middagar och events och privata tillställningar senaste tiden. Skulle verkligen behöva några lugna dagar. Utan någonting inbokat. Bara för att komma ikapp med precis allt. Inte fakturerat på flera månader eller hunnit med kvittoredovisningen. Ni vet sådant som måste göras men inte hinner prioriteras.

Så igår bestämde vi oss för att avboka Åre över påsk. Kände att jag bara hade ångest för den resan för att det är så mycket annat jag måste ta tag i. Och att jag behöver ladda batterierna och vila. Så nu ska vi åka ut till Graanens landställe istället och göra precis ingenting, bara ta det lugnt. Och så har chans att komma ikapp med allt jobb där ute i lugn och ro.

Hoppas ni haft en magisk helg <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!