Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

The countdown has started!


Nu har nedräkningen officiellt börjat – snart är det dags för lansering. Känner mig så pirrig, nervös – men framför allt förväntansfull. Det här projektet har tagit över ett år nu, men snart är vi hamn.

Jakten på rätt agent, men framför allt en grym fabrik och mönsterkonstruktör har tagit sin tid. Allt blir så mycket läskigare när det handlar om ens egna besparingar – men också så mycket större och häftigare. Vi kommer börja i väldigt liten skara, för att sedan förhoppningsvis växa. Jag hoppas verkligen att ni kommer att gilla märket – visionen och storyn bakom. Kvalitén är helt magisk, för att inte tala om passformen som har varit min dealbreaker.

Ska berätta mer om märket – så fort det börjar närma sig men nu är det inte många veckor kvar. När som helst är även hemsidan klar – fått massa hjälp av killarna på TicTail och en grym AD, som även tagit fram vår logga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • De skjortorna ser skitsnygga ut, exakt en sån typ jag letat efter!! Spännande att se slutresultatet!

  B 2017-04-22 20:39:41
  Svara
 • Ska du göra pyjamaser?

  Josefine Ask 2017-04-21 18:07:52
  Svara
 • Hi Petra, following your blog for a long time and am amazed about your surplus! Your new venture looks very promising. I would love it if you could make a blog post or a podcast about how you get from idea to the physical product you have on hangers today. I am not in the fashion industry, on the contrary, I work with development economics, but I have always had the desire of a parallel project, producing some very specific clothing items. I have so many questions: how do you find/decide on someone to make the clothes? what about patterns for your clothing – did you have someone do that for you? how did you raise the money? And so on :-) Looking forward to hearing from you

  lychette 2017-04-21 15:38:03
  Svara
 • Åh så spännande!! :-D

  Linn 2017-04-21 15:00:35
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig