Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Food Baby

Svullen Mage

Åh, herregud igår kväll fick jag verkligen i mig något som jag uppenbarligen inte tål i kombination med laktos. När jag skulle gå hem med Linn för att podda vid 20.00 var jag tvungen att gå med väskan framför magen för att dölja ”kulan”. Såg på riktigt ut som att jag var gravid i sjätte månaden. La upp bilden på instastory och Lollo, min lillasyster skickade direkt och trodde jag var gravid, hon missade texten: ”Food Baby”, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag ser mer eller mindre ut så här nån gång varje dag. Det är typ allt möjligt i mat- och dryckesväg som gör mig uppblåst, otroligt frustrerande! Särskilt då sambon kan äta vad som helst utan minsta tillstymmelse till ballongmage. Jag har också en tendens att gå runt och smeka, samt hålla handen på min mage under tiden, så som man gör när man är gravid haha. Det kan minst sagt uppstå missförstånd.. Jag var bland annat ute hos min svärmor i förrgår (med en ballongmage utan dess like) och gjorde precis detta. Fick väldigt väl poängtera att det inte var ett barn som höll på att bakas, utan att det var risotto, bullar och pizza som låg och jäste..

  Rosanna 2017-06-16 18:10:30 http://www.instagram.com/roajewelry
  Svara
 • Kan LOVA att du inte ser ut som du är i sjätte månaden!!

  Alexandra 2017-06-16 16:31:17
  Svara
 • Åh, tyvärr en klassiker även för mig. Laktos och gluten kan verkligen få min mage att spåra ur och bli uppblåst som en ballong, även om testerna inte visar på en överkänslighet mot dessa. Kramar

  Ida 2017-06-16 11:32:27 http://www.idior.se
  Svara
 • Åh var är klänningen ifrån? Så fin!

  Amanda 2017-06-16 10:51:28
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind