REAN BÖRJAR NU!

I det här inlägget förekommer reklam för Wakakuu. 

IRO-Skinnbyxor
Skinnbyxor Iro, 2ND Day, Kavaj Viktoria Chan, Väska Edun, Skor Balenciaga, Solglasögon Givenchy. 

Så härligt att alla reor dragit igång – älskar att reafynda då känns det som att man ”tjänar” pengar, haha. Markus håller inte med mig om det argumentet. I dagarna drog även Wakakuus rea igång och jag har gjort ett instagramsamarbete med dem, men tycker bilderna blev så fina så de åker upp här på bloggen med.

Jag fick i uppdrag att välja ut några av mina reafavoriter, men klickade även hem en nyhet från Ganni som jag inte kunde motstå.

Om det är något man ska fynda så är det tidlösa klassiker. Därför blev jag upp över öronen när jag såg att de här skinnbyxorna som jag spanat på från IRO var på halva priset. Mitt andra par från Anine Bing blev ju förstörda i kemtvätten. Jag älskar skinnbyxor de fungerar till allt – vardag som fest.

Vill ni spana in rean – klicka här!

IRO
IRO-Skinnbyxor
IRO-Skinnbyxor

Jag har hittat den optimala vita t-shirten. Ni vet den man letat efter år efter år. Jag fick ett prov av en kompis som jobbar på 2ND Day för ett halvår sedan och har levt i den. Nu passade jag på att klicka hem en till. Funderar på om jag ska bunkra upp rejält så jag kan ha den för alltid. Den har bra passform och är lite finare i materialet, så den känns lyxig.

Ni hittar den här! 

IRO-Skinnbyxor

Leopard-Ganni

Kjol Ganni, Skor Sam Eldelman

Leopard är ett mönster som går varmt i min garderob. Därför är det mindre bra för min ekonomi att Ganni precis släppt en jädrans massa djuriska plagg. Den här kjolen som precis landat i butik kommer användas flitigt i sommar.

Spana in alla nyheter här!

Leopard-Ganni



Skor Sam Eldelman

De här pumpsen kan vara bland de skönaste klackarna jag haft på mina fötter. De är också på rean. Lyckades beställa fel storlek, så de var aningen stora, som ni kanske ser, haha. Men ska klicka hem ett par i rätt size.


I det här inlägget förekommer reklam för Wakakuu. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!