Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Diamonds are a girls best friend!

lwljewelry

Igår när jag kom in på NO18 så satt Mira (en av mina kompisar som jag delar kontor med) och hade möte med Amanda som startat Lwl Jewelery. Mira sköter nämligen hennes PR. Jag blev nästan bländad när jag kom in genom dörren. Det var nämligen uppdukat med diamanter till både höger och vänster. Jag var såklart tvungen att crasha mötet och prova loss. Den fina monsterringen á diamant storlek XXL är Amandas egna. Men jag föll verkligen för den andra med små diamanter runt fattningen. Amanda har b la designat Kenzas ring om jag inte är ute och cyklar.

Igår satt vi och pratade bröllop hela middagen. Jag är så himla taggad, vet inte vart jag ska ta vägen. Ikväll kanske jag ska iväg på middag, men jag funderar helt ärligt på att kanske stanna hemma med mjukiskläder och bara googla bröllopslocations. Annars kommer det inte blir något bröllop. Jag har aldrig tid att sätta mig ner och börja planera.

Lwljewelry-Vigeselring

Visst var det fint med de små diamanterna som kramar om den stora diamanten.


Jag har beställt hem det här partytricket från Lulu Frost till festplåtningen för Metro Mode. Var tvungen att prova bjässingarna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind