Årets Flickvän.

God morgon mina bästa! Herregud, vad skönt det var att sova ut till halv tio idag. Nu är jag tillbaka med full kraft. Ibland kan man ju känna sig helt tömd efter en sådana här intensiva dagar med massa nya intryck och människor. Men jag känner mig snarare fylld med energi.

Dessutom känner jag ett lugn. Det här var sista resan på ett bra tag. Jag känner mig så redo att bara vara hemma med alla kompisar, rå om alla relationer och framförallt ge all min kärlek åt bloggen. Den här helgen står dessvärre ganska mycket jobb på schemat, vi lämnar in magasinet i nästa vecka så jag har massa saker som ska in och imorgon ska alla looks inför modejobbet på tisdag spikas. Det var så intensivt schema i Champagne, inte en sekund ledigt. Men det gjorde också att vi hann med typ allt. Vi hann prova hela 73 olika champagne sorter, herregud.

Känner mig så dum mot Markus när jag varit borta i flera dagar och sedan måste spendera min tid under helgen stirrandes in i en skärm eller rännande på stan letandes efter plagg till modejobbet. Och ikväll ska jag iväg på 30-års tjejmiddag på Bardot. Årets flickvän. Tur att han är så förstående.

Men… Jag känner mig så peppad idag! Vet inte vad det är det är, men det är som att det bubblar i mig, älskar att vakna med energi!

Årets-Flickvän

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!