Är du min nya assistent?


Jag behöver hjälp.
Jag och Pålle håller nämligen på med ett nytt stort projekt som ska sjösättas i vår och hinner inte jonglera alla bollar. Jag behöver någon som kan avlasta i min vardag. Den här tjänsten kommer innefatta precis ALLT och lite till. Det kan röra sig om att hämta bud på posten till att skriva om vårens modetrender, hjälpa till med PR för Adoore, göra research för kommande poddavsnitt, administrera och rodda med events, kvittoredovisning, svara på mail, fotografera samarbeten till att hjälpa mig bygga ihop en bokhylla inför en styling.

Ingen dag kommer vara den andra lik.

Men det kommer också handla om att bära tillbaka kassar med kläder till PR-kontor – så du måste vara villig att ta i. Du kommer vara min högra hand.

Du ska ha ett brinnande modeintresse, gärna ha ett gott öga för inredning, vara kreativ, ha stenkoll på sociala medier och det skadar inte om du kan hantera en kamera någorlunda. Kan du dessutom snickra ihop ett kollage i photoshop och skriva helt okej är du anställd på stört.

För mig är det väldigt viktigt att du vågar ta för dig, kommer med egna intiativ och är självgående. Du behöver ha skinn på näsan och får inte vara rädd för att kontakta människor i jobbsammanhang. För mig är viljekraft och framåtanda nästan viktigare än tidigare erfarenheter.

Till en början söker jag någon som kan jobba halvtid – typ omgående.

Du behöver inte alltid vara på plats utan kommer att kunna jobba under eget ansvar.

Söker jag dig?

Maila in din ansökan till: [email protected]

Märk mailet: Assistent

Skriv: Några rader om dig själv (ingen memoar). Vad du gjort tidigare etc.

Bifoga: Kollage/Mapp med saker som inspirerar dig (inte för tunga bilder).

Jag kommer välja ut några ansökningar och ta in några av er härliga själar på intervju.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
81kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!