BACK TO BASIC

Kavaj-Anine-Bing-Wakauu-Petra
Innehåller annonslänkar: 

Kavaj Anine Bing, Jeans Rodebjer, T-shirt Toteme, Väska Acne Studios, Skor Eytys.

Den här veckan har verkligen tiden sprungit ifrån mig, känns som jag haft andan i halsen konstant. Jag är så peppad på att få hjälp och avlastning. Alltså wow tack för alla ansökningar ska börja gå igenom dem i luften på väg till Thailand. Imorse hade jag ett peppande möte med mina revisorer fylldes verkligen med energi inför 2018. Det kommer bli ett bra år. Nu ska jag strax hoppa in i duschen för ikväll blir det Elle-galan för hela slanten. Jag är för en gångs skulle riktigt nöjd med mitt val av klänning trots att jag löste den ekvationen i sista sekund så blev det ändå riktigt bra.

Jag kan inte riktigt festa till det ikväll då jag har både poddinspelning, möten och en resväska som ska fyllas med smått och gott inför resan. Men det roligaste med Elle-galan tycker jag är röda mattan när man får spana in alla makalösa kreationer och stiliga människor. I år leds galan av Icona Pop – så det kan nog bli riktigt bra drag.

Anine-Bing-Wakakuu
Har en crush på min nya vardagskavaj i fiskbensmönster från Anine Bing. Fungerar lika bra som innekavaj nu som jacka till våren.

Petra-Tungården-Nosh-and-Chow
Anine-Bing-Rodebjer-Jeans
Anine-Bing-Kavaj-Petra

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
47kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!