ELLEGALAN 2018

Ellegalan-2018-Petra-Tungården-
Klänning Stylein, Skor Manolo Blahnik, Örhängen LWL Jewelry.

I fredags stod som sagt årets mest uppstyrda fest på schemat. Jag hade fått låna en sidendröm från Styleins vårkollektion som snart landar i butik i begränsad upplaga. Vill så gärna lägga vantarna på den i beige – den sitter verkligen som ett andra skinn. Dessutom får man ju en himla smickrande siluett tack vare draperingen i midjan. Jag hade storslagna planer för mitt barr men dessvärre var jag inte så fingerfärdig som jag hade hoppats. Så efter att jag hade dränkt håret i bodylotion för jag skulle göra en version av backslick fick jag sätta upp det i en stram tofs. Men det blev ju bra ändå. Det var en sminkös som tipsade om att en riktigt fet bodylotion i blött hår blev snyggare än gelé för en wetlook.

Vi tog en fördrink och piffade det sista hos Ida Lanto. Ida hade nämligen sytt både sin, Saras och Tildes magiska klänningar. Har massa bilder därifrån som kommer i ett inlägg i eftermiddag.

Stylein-Ellegalan-2018
Ellegalan-2018
LWL-Jewelery
Minns ni att jag skrev att jag hade designat egna örhänge tillsammans med Amanda här är första prototypen som jag fick låna under Elle-galan. I nästa vecka kommer mina riktiga som jag gett till mig själv i 30 års present. Men då är örhänget uppdelat i tre delar, så varje form är ett eget örhänge så man kan välja att kombinera dem hur man vill.

Siden-
Elle-Galan-PEtra-Tungården-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
63kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!