Sun on fire.

Baddräkt-
Solglasögon Le Specs, (annonslänk) Baddräkt Haight

Det känns som att vi varit i Thailand i flera dagar, vi har hunnit med så mycket på så kort tid. Jag har såklart dokumenterat alla utflykter som ni snart ska få ta del av. Idag var vi borta från tidig morgon till sen kväll. Trots att solen lyste med sin frånvaro under delar av dagen lyckades jag ändå bränna ansiktet – så klantigt. Har verkligen blivit noga med att smörja in mig, är så rädd för att få hudcancer.

När jag var yngre hade jag och min tjejkompis gymkort på E2 (som det då hette) bara för att det ingick gratis solarium. Tänk hur många timmar vi låg där brassandes under de farliga strålarna. Mår dåligt bara av att tänka på det. Då visste man inte hur farligt det var. Hade aldrig utsatt min hälsa för det med facit i hand. Var ni också solarietorskar? Min mamma och hennes tjejkompisar var ändå värst kunde jag konstatera efter att ha bläddrat i mammas fotoalbum från charterresorna i tonåren. De låg brunbrända med tandpetare mellan fingrarna och äggklocka för att få perfekt bränna över precis varenda liten centimeter av kroppen.

Petra Tungården Baddräkt
Hade en liknande baddräkt som jag blev av med för något år sedan, så kände att det värt att slå till på denna trots att den är helt över budget för vad jag brukar punga upp för ett badplagg. Vi kommer faktiskt lansera en liknande modell till Adoore inför sommaren. Men till en snällare prislapp och med lite smalare axelband. Lovar att skrika till när den kommer in.

Petra Tungården Baddräkt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
96kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!