Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

PERONI ♥ METRO MODE

appartamento_metro mode läsareVad gör ni på onsdag? Jo, det ska jag tala om för er. Om ni bor i Stockholm tycker jag att ni ska svänga förbi vår aw som vi har tillsammans med Peroni på Appartamento. Kom och mingla med mig, Martin och Carro och drick gratis öl. Osa gör ni här: 

http://metromode.se/peroni/

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, synd man inte bor i närheten!

  Madeleine 2014-11-10 19:17:04 http://bymadeleine.devote.se
  Svara
 • Hej!

  Jag har anmält mig och min kompis tills på onsdag och ser fram emot det super mycket. Vi såg dock är det är 20 års gräns och hon är 19 för tillfället o fyller i december, försökte maila er och fråga om det var okej att komma ändå men om visste inte. Vad tror du?:)

  Tuva 2014-11-10 13:40:28
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!