Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vinn glasögon från Specsavers och Goodiebag!

Petra Tungården Lägenhet

 Innan Specsaversmiddagen i onsdags så preppade jag och min lillasyster Lollo. Jag hade köpt massa blommor och champagne. 

4R2A4975Jag hade köpt för mycket blommor och letade efter en vas när jag fick syn på min Tom Dixon skål. SÅ den fick det bli. Nu har det blivit min nya favoritvas. Så fint – för buketten blir så bred. 
4R2A4976Så fin bukett som jag köpte på Regeringsgatansblommor. 
4R2A4980Jag plockade fram alla mina småvaser och fyllde dem med blommor med. 
4R2A4985
Jag gjorde små söta buketter. 

4R2A5078Sedan placerade jag ut alla buketter på borden. 
4R2A4991Medan Lollan packade goodiebags. 
4R2A5002Jag hade fixat saker från alla mina favoritmärken. 
GoodiebagAlla fick: Nespressos nya smak, St Tropez mousse och nya gele, smink från Makeupstore, kopp från Rörstrand, vattenflaska från BKR, ansiktsmask från Glamglow, ljus fårn Skultuna, hörlurar från Molami, träningsprylar från Fitnessguru, Christian Hellbergs nya kokbok, ljus från Voluspa och presentkort från Confident living.

Just nu kan du vinna delar av goodiebagen… 
Petra Tungården SpecsaversOch mina glasögon för Specsavers med styrka såklart! 

Hur du tävlar? Lägg upp en bild på dig i dina gamla glasögon och atta @specsaverssverige och mig @petratungarden på Instagram hastagga med #specsavers. Vinnaren kommer jag annonsera på bloggen på fredag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vem vann? :) Så snygga brillor!

  Cecilia 2015-04-21 14:33:53
  Svara
 • Åh en sån underbar goodibag. Har du ingen att tävla ut för oss utan glasögon? ☺ hade så gärna velat vinna denna fina goodiebag, EXAKT min smak, så sjukt ✌

  maria 2015-04-21 07:31:37
  Svara
 • Hej!! Jag var med och tävla om grytan och taggade min bild osv men känns som att alla matbilder har försvunnit bland andra inredning/påskbilder…. Har försökt att tagga mina bilder igen men går inte :( och när drar ni vinnaren till den tävlingen föresten? Kraaaam

  Amanda 2015-04-15 18:36:21
  Svara
 • Vad fint det blev med skålen som vas!

  Caroline 2015-04-15 18:18:05
  Svara
 • Underbara bilder :-D

  Camilla 33 år och 10 barnsmamma 2015-04-15 17:18:27 http://minstorafamilj.vimedbarn.se
  Svara
 • Åh, är servetterna i lin? Kanske från svensk tenn? Om inte var kommer de ifrån?

  Anita 2015-04-15 16:02:53
  Svara
 • Ibland undrar jag om ni vet hur bra ni har det som blir överrösta med gratisprylar?! :) Helt sjukt med goodiebags och annat ni får. Internet och bloggare måste vara Guds gåva till företagen. Så otroligt mycket enklare (och billigare) att marknadsföra sig numera, även om konkurrensen iofs är större också…

  Linda 2015-04-15 12:32:37
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!