Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Att visa stjärten för folk på gymmet….

Rumpa
Imorse släpade jag mig upp tidigt för att träna. Jag körde intervaller med squats, haha efter andra varvet totalsprack byxorna. Och det var 2 killar bakom mig som fick se hela härligheten, mitt i en squat. Det var bara att skamligt knyta tröjan runt höften och fortsätta till en mer stillsam aktivitet. Är det här guds sätt att meddela att jag träna för jävla dåligt senaste månaden? Har varit så mycket med inspelningen att jag knappt hunnit med någonting. Får ta igen det under semestern, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hade gärna sniffat på din rumpa där

  Muma 2017-09-15 23:54:34
  Svara
 • Hade du inga underkläder under??

  jen 2015-07-13 01:38:16
  Svara
 • Taskigt läge!

  Mathias Hjorth - modebloggare 2015-06-29 02:47:49 http://finest.se/mathiashjorth/
  Svara
 • Haha det här är så sjukt.. Tränade på SATS för ett tag sen och körde rätt tung benpress, då mina CASALL (!!!) byxor spricker längs hela skrevan, från svanken ända ner mellan benen. Dom sitter ju så sjukt tight också så hela min stjärt typ trilla ur….. hade ingen tröja jag kunde knyta runt midjan för att täcka min kritvita bakdel som sticker ut. Hittade nåt gammalt A4 papper med ett träningsschema på i nåt hörn som jag tog bakom rumpan och gick till omklädningsrummet. Värsta var att jag kom dit utan jacka eller ombyte och skulle ta mig genom hela Täby centrum i rusningstid med stjärtlucka. Nu klarar jag allt! Hahaha

  V 2015-06-29 00:26:43
  Svara
 • Jag har tre par Casall byxor tva exakt likadana som du har och ett par svarta i samma modell och alla tre har spruckit under träning. Usel kvalité pa Casall

  Viktoria 2015-06-26 16:41:47 http://www.healthyandhip.com
  Svara
 • Hände mig också (hade dock Nike-tights) under uppvärmningen på ett body pump-pass. Jag stod långt fram och hade ingen tröja med mig så jag fortsatte köra som ingenting hade hänt. Min var dock lite mindre uppenbar då det var sömmen som går ner på insida lår som sprack.

  Cecilia 2015-06-26 15:39:00
  Svara
 • Haha. Jag fick en så kallad ‘musprutt’ under ett yogapass. Alla märkte det också… Kul. Har inte varit tillbaka på gruppyoga sedan dess..

  jo 2015-06-26 10:07:10
  Svara
  • Svar på jos kommentar.

   Hihi! Kör alltid med menskoppen på yoga oavsett tid i månaden för att slippa muspruttar. Efter två förlossningar litar jag inte på musklerna där nere

   Klara 2015-06-27 13:57:10
   Svara
  • Svar på jos kommentar.

   HHAHAHAHA!!!!!! Pinsamt!!! :D

   mikaela 2015-06-26 11:49:24
   Svara
 • Mina sprack under en spinningtimme, jag märkte inget förrän efter…! Stackars dom som satt bakom mig :D
  Gick aldrig tillbaka med dom eftersom jag inte hade något kvitto kvar men borde kanske gjort det ändå. Jaja de var bra så länge de varade

  Linn 2015-06-26 07:24:01
  Svara
 • Haha vad pinsamt men kul att du bjuder på dig själv. :-D

  Hanna 2015-06-25 23:34:30 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Haha love it !!!

  http://www.itgirls.se/xoxofrida

  Frida Stuvemark 2015-06-25 17:34:04 http://ITGIRLS.SE/XOXOFRIDA
  Svara
 • Ååå jobbigt, men kul att du bjuder på dig själv! :)! Två instruktörer på det gymmet jag jobbar har haft likadana byxor och deras sprack också (under gruppträningspass de instruerade, med speglar bakom sig och en hel sal med träningsfolk, två olika tillfällen och några veckor i mellan) verkar vara usel kvalité på Casall byxorna, inte gjorda för att träna i :O

  Reach Your Goal 2015-06-25 16:56:49 http://reachyourgoal.se
  Svara
  • Svar på Reach Your Goals kommentar.

   Det har varit produktionsfel på ett antal av dessa byxor. Då efterfrågan ökade minskade fabriken ner på limmningstiden (Tvärt emot casalls order). Den typen av sömmar behöver viss tid av limning och värmning för att hålla. Fabriken ville tjäna mer och fuskade i produktionen…

   Det är tyvärr omöjligt att spåra vilka det är som är dåliga och inte. Men gå tillbaka och få nya, så ska nog problemet vara löst.
   Casall håller i stort väldigt god kvalitet på sina produkter och på sin service. Dessutom jobbar dom väldigt mycket med miljö och etiska frågor. Föredömligt märke.

   Jobbar själv inte på Casall och har aldrig gjort. Men har arbetat i sportbranschen och vet vad det handlar om.

   Susanne 2015-06-25 18:14:51
   Svara
 • har exakt ett par likadana träningstights från casall och mina sprack på exakt samma vis, under en squat.
  gick tillbaka och fick tillgodokvitto :D

  dom är endast limmade i ”sömmen”.

  kram!

  sonia 2015-06-25 13:21:27
  Svara
 • AHAHAHAHAHA Jag döööör! Tack för att du med bilden bjussar på dig själv! Underbart!

  Sanna 2015-06-25 12:00:16
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!