Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vill du bli modell för MIKAS? Ta chansen!

Modell Nova Lund

 Det här är Signe. En 19 årig nybliven modell från Danmark. Signe var modell på vår senaste plåtning för Metro Mode Magasinet (som kommer den 25:e September). Det här var Signes första riktiga plåtning, vilket man inte kunde tro för hon satte varenda bild. En riktig naturbegåvning. Hon blev scoutad på Roskildefestivalen i somras.

Har du också alltid drömt om att bli modell? Då tycker jag att ni ska ta chansen att bli castade som modeller för modellagenturen MIKAS. För den 26:e September kommer jag tillsammans Metro Mode och såklart även MIKAS leda Sveriges största modelltävling i köpcentret Nova Lund. Där vi letar efter Sveriges nya supermodell!

För att delta i tävlingen behöver du infinna dig, redan nu på lördag för castingen på Nova Lund.

Var? Nova Lund, Lund. Företagsvägen 10.
När? Lördag 5:e September 11.00-14.00

Vill du läsa mer om tävlingen? Klicka här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!