Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I ♥ kvarg


Har du frågor till Gainomax träningsexpert, ”The Monkey Guru” -Passa på att ställa din fråga gällande träning idag. Klicka på länken i min header.

Som ni vet är jag en sucker för mellanmål och att äta var tredje/fjärde timme. Men jag tycker det är sjukt svårt att få med sig mellanmålet på ett smidigt sätt. Senaste tiden har jag ju levt på beef jerky (älskar det!) – men det kan ju vara härligt med variation. I fredags bestämde jag mig därför att ha med mig två löskokta ägg som jag slängde ner i bara farten. Problemet var bara att våra fryspåsar/plastpåsar var helt slut så jag la dem i gladplast. Sa jag att jag var stressad? Resultatet? Äggmök i min Céline. Ja, det luktar fortfarande äggmök, trots att jag skrubbat den.

Därför är det sjukt kul att Gainomax släpper ”Kvarg” on the go. Som *trumvirvel* dessutom är laktosfri! Är jag hemma eller på kontoret hela dagen äter jag alltid kvarg till mellanmål. Problemet har varit att varje gång jag kastat ner en kvargburk i väskan på morgonen och sedan flänger mellan möten en hel dag så glömmer jag lätt av burken. Kvarg är inte alls lika gott när det marinerats i handväskan under flera timmar och istället skär sig. Jag tycker att det varit så förbaskat svårt att hitta bra mellanmål på Z-eleven eller Pressbyrån som är nyttiga. De mellanmål som är nyttiga som keso (som nästan alltid finns) är aldrig laktosfria. Att köpa en påse nötter klarar jag inte heller av. Då häller jag i mig hela påsen i en tugga, när man bara ska äta en liten näve.

Så när Gainomax frågade mig och Metro Mode i våras om den här kampanjen och samarbetet sa jag därför: Jaaaaaaaaaaaa! Mera kvarg åt folket <3 Framför allt mer lätt tillgängliga nyttiga laktosfria mellanmål åt folket. Tror den med sugkork kommer bli min favorit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Bästa tipset för att slippa scrambled eggs i väskan: http://www.activeoutfit.se/sv/matlagnings-tillbehor/2293-agghallare.html

    Linda 2015-09-14 12:07:43
    Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind