Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Semesterns första vykort och hjälp mig hålla tal!

Casa-Cook

Touch down Rhodes! Alltså det här hotellet var bättre än vi någonsin hade kunnat önska. Alltså wow! Allt är helt nyrenoverat och så lugnt och harmoniskt. Det är ett barnfritt hotell (!) – nu har vi precis ätit en grym lunch. Jag åt vattenmelonssalad med fetaost, pinjenötter och balsamico. Hurra för semester!

Kommer dock uppdatera bloggen som vanligt under semestern : ) Så ingen vila från den.

Just nu ligger jag och filar på talet jag ska hålla på min bästa kompis bröllop. Vill verkligen att det ska bli ett tal hon minns för alltid. Har ni några tips på hur man håller världens bästa tal? Haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Lyssnar på er podd och blir alltid så peppad! Hör med Hanna och Amanda för de är experter på fantastiska tal :)

  Moa 2016-06-30 13:47:58
  Svara
 • En rolig grej är att börja med att ta upp ett brev som hon har ”skrivit” som du läser upp. Kan innehålla typ ”detta får du inte berätta på bröllopet” etc med lite roliga händelser och så och sen kan du avsluta med något personligt från dig till henne!! Brukar bli mycket skratt

  Camilla 2016-06-30 10:16:59
  Svara
 • Håller med (den andra) Anna om att inte bara rikta talet till bruden. Klart hon ska ara i fokus men stäng inte ute de andra gästerna och framförallt tycker jag du ska inkludera brudgummen även om det inte är honom du känner bäst. Ett tips för att göra det minnesvärt är så klart att inte bara hålla ett tal rakt upp och ner utan skoja till det genom att kanske sjunga (även om du inte sjunger vackrast i världen eller rent av falskt). De kommer älska att du vågar och tycka det är kul med lite fart och fläkt samtidigt som du kan väva in massa fina saker om dem som par. Jag gjorde detta med några vänner för ett par veckor sen och det blev succé, vi skrev för enkelhetens skull om en känd text, och fick så mkt applåder och hejarop och brudparet älskade det.

  Anna 2016-06-29 22:56:12
  Svara
 • Vilken vy. Vill du dela med dig av hotellets namn? Såååå ressugen!

  Elin Bengtsson 2016-06-29 20:16:45 http://elinbengtsson.devote.se
  Svara
 • Jag har skickat ett mail till dig med några retoriska knep inför ditt tal. (Är en snart utexaminerad retorikstudent.)

  P 2016-06-29 17:40:38
  Svara
 • Kolla ”best wedding toast of all time” på fb där två systrar sjunger för sin lillasyster! Grymt kul!!

  Hanna W 2016-06-29 16:52:29
  Svara
 • Försöka blanda allvar och känslor med humor och skratt, skulle jag säga :)

  Ida 2016-06-29 15:45:03
  Svara
 • låter klyschigt, men tala från hjärtat skulle jag säga. Inkludera minnen och känslor. Tänk inte så mkt på att andra ska gilla eller förstå talet, rikta det till henne. Hon ska vara i fokus. Lycka till!

  natalie 2016-06-29 15:39:56
  Svara
  • Svar på natalies kommentar.

   Håller inte med! Talet är kanske riktat mot bruden/brudparet men det är till för att underhålla alla gäster på bröllopet. Finns inget värre än långa tal med massa interna grejer som bara 2 pers fattar. Snark!

   Anna 2016-06-29 21:54:33
   Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind