Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Smartare Shopping!

I det här inlägget förkommer reklam för Refunder.

Refunder

1. Rare London, 749 kr 2. Lavish Alice, 799 kr 3. Oh my love, 749 kr 4. Lavish Alice, 849 kr 5. Lavish Alice, 1695 kr 6. New Look, 399 kr

Vet ni vad ni ska ha på er på nyår än? Inte jag! Varför är man alltid ute i sista sekund. Jag ska på en smokingfest, så vill ha något riktigt glammigt extra allt.

Om ni som jag inte bestämt er än för vad ni ska bära kommer lite shoppingtips! Som ni dessutom får minst 100 kronors avdrag på. 

DEN LILLA SVARTA

1. Oblique, 2875 kr 2. Chi Chi, 749 kr 3. Paper Dolls, 849 kr 4. Miss Selfridges, 849 kr 5. Missguided, 499 kr.


För nästa år kommer jag att börja samarbeta med Refunder men jag tycker vi tjuvstartar vårt samarbete redan nu. 
 Jag lovar att ni ska få en närmare och mer ingående presentation av dem för vi kommer göra massa roligt tillsammans. Jag tycker att deras affärsidé är briljant.

Men kort och gott så ger Refunder dig pengar tillbaka när du handlar online. Haha, jag skulle säga att du tjänar pengar när du shoppar. Markus skulle säga att du sparar pengar. Det är en definitionsfråga det där.

Helt på riktigt är det faktiskt ganska korkat att inte gå via Refunder om du ändå ska handla online. Jag shoppar ju nästan allt online från mat till julgran till kläder till dammsugare och resor. Om jag dessutom kan få tusenlappar tillbaka på saker som jag ändå hade köpt känns ju det som ett ganska givet val.

Hur det fungerar?

Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. Du samlar din återbäring hos Refunder och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har.

Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

Verkar det svårt?

Klicka här så kommer ni till deras instruktionsvideo! 

_________

Just nu får du dessutom 100 kronor att shoppa för om du blir medlem via min landningssida.

KLICKA HÄR!

Gäller enbart fram till nyår.

Vivianne Westwood

Så här fungerar det: 

Du installerar en ”widget” så klickar du bara ”aktivera återbäring” så den här klänningen från Vivienne Westwood som jag köpt till en styling fick jag 267 kronor tillbaka på.

Först 100 kronor att shoppa för genom att jag signa upp mig via min egen sida (smart!) och sedan 5 % tillbaka i återbäring. Alla butiker har olika återbäringar. Men ni kan ju förstå att det blir ganska mycket pengar tillbaka om man bokar en resa och hotell via Refunder. Då tjänar man ju in minst en hotellnatt iallafall.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej, jag tyckte att detta verkade som en bra idé men tyvärr verkar det inte funka med att få de 100 kr som du nämnde när man anmälde sig via din länk. Jag fick de inte iaf… :(

  Nina 2016-12-25 11:37:39
  Svara
 • Tycker som några övriga kommentarer att din blogg numera är enbart reklam och ingen riktig substans i inläggen. Jag har följt dig sedan du började blogga, förstår absolut att bloggen utvecklas men åt den riktningen den har tagit sig nu är jag inte ett dugg intresserad av. Dröjer allt längre mellan gångerna jag kikar in här och när jag läser ikapp slås jag över att allt är reklam. Väldigt tråkigt. Kommer dröja innan jag kikar in här igen.

  God jul!

  Lisa 2016-12-24 15:15:04
  Svara
 • Vad jag har svårt att förstå är att så många företag vill samarbeta med dig. Jag menar du har ju noll trovärdighet hos dina läsare nu för tiden när du samarbetar med allt och alla. Att du tackar nej till ”många” (enligt dig själv) samarbeten tror jag mer beror på att du inte hinner skriva fler samarbetsinlägg än att du inte vill samarbeta med vissa företag! Jag förstår att du vill tjäna så mycket pengar som möjligt på bloggen men det är ju för tusan bara reklam och ingen blogg här längre, och då hjälper det inte att du säger att du ska dra ned på det i januari. Så jag håller med en av kommentarerna nedan, det blir ett hej då från mig också!

  Johanna 2016-12-23 16:56:54
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Vad menar du med noll trovärdighet? Det är ju uppenbart att Petras reklamsamarbeten säljer annars skulle inte företag välja att samarbeta med henne. Alla kampanjer idag går att följa upp så man kan se exakt hur mycket ett reklamsamarbete gett i avkastning. Det är t.ex. lätt att mäta hur många nya kunder som tillkommit genom att klicka på länken ovan. Refunder kan sedan analysera om de kunderna är köpstarka eller kanske bara handlar en gång o.s.v. Det jag vill säga är att sluta läs bloggen om du inte gillar den, men framförallt sluta sprid neggig attityd, är ingen som får ut något konstruktivt av det. Tips är att istället för att gnälla vad du inte vill läsa, skriv en önskan om vad du vill läsa istället. God jul!

   Anna 2016-12-23 17:23:32
   Svara
 • Bara för att ge balans till de som kommenterar att de är emot reklamen vill jag säga att jag inte alla är det. Skitkul att du kam både tjäna in pengar på din blogg och att reklamen också get bra innehåll. Massor av credd till dig. Hoppas du får en riktigt härlig jul! Hälsn linda

  Linda 2016-12-23 16:21:58
  Svara
 • vad supertrist din blogg är när det är så mycket reklam precis hela tiden, så nu slutar jag följa dig. Tack för det som var förr det kändes mera äkta och inte totalt uppköpt.

  Anne 2016-12-23 14:33:27
  Svara
 • TACK så sjukt mycket för att du läste vår blogg!! Vi tycker så mycket om din!! God jul på dig!!

  E 2016-12-23 14:33:19 http://nouw.com/emmaronjas
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!