Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nya gardiner!

Sovrum

Äntligen tittar solen fram dagligen. Gud, vad det gör mycket –som att hälla i sig naturens redbull. Dock är jag inget kameraproffs så omöjligt att fota i motljus, allt blir så mörkt.

Om någon månad ska det plåtas två hemma hos jobb här, så nu jäklar är det dags att göra klart det sista. Har lyckats få en kompis att köpa gardinerna, så nu ska vi beställa nya. Wihoo, hej då smurfrummet. Tycker färgen är superfin, men blir lite kaka på kaka i vårt rum. Vet inte hur jag resonerade när jag valde färg. Tänkte sammanställa en lista idag eller imorgon på allt som ska fixas, ska fota av allt så ni får följa med på mitt fix och trix.

Däremot så måste jag säga att jag verkligen älskar vår väggfärg i sovrummet. Den är mer som bilderna nedan. Nyansen är lugn, men ändå lite rolig.

Jensen-Säng-kopia
Sovrum-Rneoveringen-Jensen-980x1470

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Älskar väggfärgen, vart är den ifrån och vilken färgkod har den? :)

  Lovisa 2017-04-27 11:45:27
  Svara
 • Hej Petra. Tack för inspo. Skall ta efter ditt gardin tips. Jag lanar din bild :) kram

  sofia 2017-01-29 19:59:06 http://www.sofiacm.com
  Svara
 • Hej Petra! Håller på att välja gardiner hos My window nu men kan inte bestämma mig för material. Finns ju så sjukt mycket att välja på!! Vad har ni valt för material på era? Jag funderar på ett par lite tjockare i linne, linara heter dem tror jag. Eller sammet.. Vad tycker du är snyggast? Vill kunna dra för så vill inte ha för tunna så man ser igenom. Färgen blir vit i alla fall eller ljusbeige.

  Josefine 2016-12-29 15:32:30
  Svara
 • Tja,

  Vad är det för något uppe vid taket till höger?
  Ser ut som ett hål med en kamera i? Snuskigt.
  :)

  Calle 2016-12-29 02:06:30
  Svara
 • Den är fantastisk! Vilken färgkod är det?

  Sara 2016-12-28 13:50:30
  Svara
 • Måste bara säga att jag tycker din blogg blivit sååå mycket roligare att följa den senaste veckan, mer som den var förr när jag började följa dig! Sedan tycker jag att ni har en helt underbar lägenhet :-)

  Maria 2016-12-28 13:26:17
  Svara
 • Vart kommer överkastet ifrån?:)

  Emma 2016-12-28 11:58:22
  Svara
 • Kommer ihåg när du la upp bild på gamla köket och skrev att det skulle bli sovrum så tänkte jag ”det blir nog super!”, men nu när det är klart ser det så sjukt trångt ut! Kan man ens gå förbi sängen via kortsidan? Nåt du hade velat göra annorlunda i renoveringsplanerna? Kram

  Micci 2016-12-28 11:38:18
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!