Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Förstört hår!

img_4940
Mitt hår längst fram är så förstört, som sockervadd som står rakt ut. Varje dag så lackar jag ur på den där förbannade luggen. Det ser ut som jag installerat två antenner i pannan. Det är liksom inte en del av det andra håret, de bara står rakt ut. Jag häller i mig vatten, priorintabletter (som ska stärka håret) osv. Har alltid värmeskydd och försöker att tvätta håret max två gånger i veckan. Jag vet – och försöker stressa ner : )

Nu tänkte jag börja prova Olaplex också som alla ”tjatar” om. Är det bra? Fungerar det? Har ni provat? Eller är det bara en trend?

luggen
Vill typ ta en sax och kapa av skiten! Men min frisör sa strängt nej till det, haha!

Olaplex

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jag använder olaplex en gång i veckan! det är så bra håret får ny lyster och spretar inte alls efter användning! en riktig boost för håret

  Anna J 2017-02-25 17:49:52
  Svara
 • JAAAA kan du snälla skriva en ordentlig utvärdering sen, har funderat på att testa det länge men även också funderat på om det bara är en trend, och om det är mer värt att köpa någon dyr hårolja eller inpackning.

  A 2017-02-25 11:07:36
  Svara
 • Lade i fibreplex (schwarzkopfs motsvarighet) hos frisör samtidigt som slingor gjordes. Fortsatte sedan hemma men mitt hår gick av där slingorna hade gjorts, inga andra ändringar gjordes så måste vara det som gjorde att det gick av…

  Linn 2017-02-24 21:59:36
  Svara
 • För mig var Olaplex katastrof. Jag gjorde först steg 1-2 hos frisör och sen 3 hemma. Håret kändes bra precis efter behandlingarna men blev sen bara värre och värre mellan behandlingarna. Strävt, torrt och frissigt. Tog lång tid att få det i bra skick igen. Tror bara att det inte passar alla hår. Mitt hår är tjockt och behöver nog mer fukt. Hoppas det funkar bättre för dig.

  Maria 2017-02-24 21:20:18
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Exakt det hände mig, jag har tjockt och ganska mycket hår, blekt i många år.. Kändes fint direkt efter olaplexbehandling men upplevdes frissigt och fick dålig kvalité med tiden. Testade ganska länge för att verkligen ge det en chans, men det blev inte alls bra. Slutade och anväder endast hårinpackning idag, har mycket finare kvalité på mitt hår.

   Mathilda 2017-02-25 05:35:52
   Svara
 • Märker absolut ingen skillnad – gjorde steg 1-2 i samband med blonda slingor hos frisören och sen sen steg 3 hemma. Läste på ganska mycket om det där och kom fram till att det handlar om ifall håret behöver protein (styrka) eller fukt. Olaplex ger protein. Är det inte det du behöver kommer det ju inte funka.

  N 2017-02-24 19:10:47
  Svara
 • Fråga till signatur ”Jenny” här i kommentarsfältet: Så du tvättar inte ur det med en (1) omgång shampo efter att det har verkat t ex över natten? Du bara sköljer ur det? Tar du någon rinse eller balsam efter (för att sluta hårfjällen)? Vore glad för svar! Olaplex har räddat mitt hår också!! Jag brukar dock shamponera ut det efter verkningstiden, men kanske ska hoppa det då?? :-D

  MIA 2017-02-24 18:47:40
  Svara
  • Svar på MIAs kommentar.

   Svar till Mia: inga problem! Delar mer än gärna med mig. Min rutin ser ut såhär: tvättar håret med mitt schampo tills det känns rent (har tjockt och lockigt hår, dvs 2-3 schampo omgången). går sen ur duschen, kramar ur håret med en handduk, tar sen en klick olaplex (ca 5kr i mängd storlek) och masserar in i hårbotten med lite extra fokus runt hårlinjen. sen kammar jag igenom hela håret så att det blir jämt med olaplex i håret. Tar sen i balsam i topparna som inte ska sköljas ur. Detta är rutinen som min frisör har instruerat mig :) det bästa är att håret inte blir flottigt/oljigt och därför kan man låta det vara. Tips är att inte ta för mycket dock ;)
   Sen gör min frisör en olaplex-kur i samband med att jag ska klippa o slinga mig (dvs. Var tionde vecka).

   Jenny 2017-02-24 21:08:58
   Svara
 • Om duska få ut maximalt av det så tror jag att det bästa är att göra första behandlingen hos frisören. Sen underhåller du det hemma.
  Men! Olaplex är nog mest en förevyggande produkt som ska stärka/skydda så atg håret ej skadas. Vet ej om det är den effektivaste metoden om håret redan är förstört. Hoppas det hjälper sockervadden iaf!

  Johanna 2017-02-24 18:02:06
  Svara
 • Gå och gör en kur Olaplex hos frissan! Steg 1-2 är de bästa, nr 3 har man sedan för att underhålla hemma. Kan inte leva utan olaplex, färgade i höstas utan detta hos en frisör och har nu samma problem som dig. Färgar alltid med detta samt gör kur och underhåller hemma. Kommer aldrig gå ifrån det igen!

  Ett tips: Släng i håret och sov med det! Sedan tvätta ur, schampoo, inpackning och balsam ????

  Malin 2017-02-24 15:36:53 http://instagram.com/thelifeofmolly
  Svara
 • Jag är inte frisör så jag vet inte. Dock lyssnar jag tex på Elin Johansson som också är på Metro mode. Läs detta!

  VAD TYCKER JAG OM OLAPLEX? Part 2…

  Hanna 2017-02-24 14:36:56
  Svara
 • Min frisör introducerade Olaplex till mig i juli. Hade då bott ett år i Asien och mitt hår var förstört – den fyllighet som mitt hår haft var borta, plus så var det tunnare. Använder nu Olaplex efter en hårtvätt i veckan (håret blir inte oljigt efteråt, så tvätta inte ur det) och nu är mitt hår tillbaka. Lockigt, tjockt och friskt. Mitt hår var lite tunt vid tinningarna och på sidorna innan (syntes ganska så mkt när jag satte upp håret) och det är nästan helt borta. Det funkar verkligen och jag kan varmt rekommendera det. Plus så är produkten dryg! Har inte behövt köpa en ny flaska ännu. Jag har dock varit noga med att använda det samma dag varje vecka för att maximera resultatet.

  Jenny 2017-02-24 13:53:31
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!