Björn Borg x Body Wheel

I det här inlägget förekommer reklam för Björn Borg och Ryska Posten. 

Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

I tisdags hade jag bjudit in ett skönt gäng tjejer till Björn Borgs kontor. Vi skulle spana in deras nya grymma kollektion och prova på nya träningsfomen Body Wheel som Jennifer startat.Sa till alla inbjudna innan passet att det skulle bli ganska lätta 45 minuter, lite som pilates. Shiiii, fick jag, haha! Helvete var jobbigt det var!

Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

Bad Jennifer visa lite övningar innan alla kom. Den här magövningen var verkligen ingen barnlek. Jag klarade den, men skulle inte vilja påstå att mina linjer ens var i en millisekund lika raka och fina, haha. Kanske mer som en flodhäst på en balanslina.

Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

Okej, haha här insåg jag mina begränsningar direkt. Så kul när någon visar en övning och det ser ut som att hon tar en kopp kaffe, helt utan ansträngning och vips ligger hon där i någon sinnessjuk helvetesövning som om det var lika enkelt som att knyta skorna. Berättade jag även att Jennifer är en av de ödmjukaste och trevligaste tjejerna jag träffat? Vilken pangbrud!


Sedan började alla damer trilla in. Jag hade hyrt in superhärliga Phillip från Ryska Posten som välkomnade och kittade alla ladies med deras träningsplagg. Haha, älskar att man kan ringa dem en dag innan i panik och typ efterfråga vad som helst och de löser det.

Björn-Borg-Petra-Tungården
Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

Sedan var det dags att köra igång passet.

Björn Borg

Okej, kan vi prata lite om hur fantastisk fin Maggan är just nu? Alltså den där kalaskulan är så vacker. Tänk att det vilar en liten Pablo där inne som kommer ut vilken dag som helst! Jag ska lära den lilla köttlimpan allt jag kan. Maggan blir bara vackrare och vackrare för varje dag som går. Hon är verkligen en av dem som lyckats få det där riktiga gravidglowe som alla pratar om.

Älskar dig min lilla fis <3

Margaux-Dietz
Jag säger ju det – kolla in det där leendet! Haha, Maggan kunde såklart inte göra alla övningar med bulan.


Haha, är det bara jag som gör helt galna minner när jag tränar? Uttrycket: ”Att hålla tungan rätt i mun” känns plötsligt så självklart. Frågan är ju om man faktiskt får man bättre balans av att balansera med tunga samtidigt?

Haha, eller spänna käken? Fullt fokus! Den här övningen var riktigt jävla jobbig. Man skulle gå ner så djupt man kunde samtidigt som det andra benet skulle sträckas så långt ut som möjligt. Ja, man fick mjölksyra.

Björn-Borg-Petra-Tungården-
Här ser ni lite bättre.

Margaux-Dietz

Trodde passet mer skulle vara ett corepass för mage och rygg. Men Jennifer körde verkligen igenom hela kroppen.

Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

Älskar att alla satsa allt. Ni har väl inte missat Henriettas blogg hos oss? Spana in den här!

Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

Det skrattades en hel del genom passet.

Björn-Borg-Petra-Tungården

De fysiskt ansträngande övningarna varvades med stretch. Kul att jag hamnade bredvid Ida Warg som är som en elastisk superhjälte. Jag tycker att jag är vig, men i jämförelse med den här gymnasten så är jag ungefär lika rörlig som ett kylskåp.

Body-Wheel

Den här stretchövningen var helt magisk för ryggen och bröstmusklerna.

Body Wheel

Den här övningen tycker jag är så underskattad. Älskar att träna ”sidan” av kroppen. Brukar ofta göra ryggresningar i ”ryggresningsmaskinen” fast på sidan. Alltså så här – klick!

Björn Borg

Efter passet berättade Johanna om ”nya” Björn Borg och visade upp nya vårkollektionen och den kommande badkollektionen som landar i butik nu.

Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

Björn-Borg-Petra-Tungården-Björn-

Sedan var det dags för familjefoto eller gruppbilder. Haha, försökte göra den här övningen utan att Ida höll emot hjulet och flög rakt ner i golvet. Men med lite hjälp såg gick det minsann.

 Alice-Stenlöf

Alltså Alices ögonbryn! Holy macaroni!

Björn-Borg-Petra

Så glad att min kompis aka hot mama Amanda kom på passet! Och så glad att den här puddingen också börjat blogga så jag får följa henne och Chloé i vardagen.

Tack alla som kom och tack Björn Borg och Jennifer för en bättre tisdag.

Och sist men inte minst GRATTIS TILL ANNA PERSSON som kammade hem presentkortet på Björn Borg på 5000 kronor <3

I det här inlägget förekommer reklam för Björn Borg och Ryska Posten.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Brukar vanligtvis aldrig gilla sponsrade inlägg men måste säga att detta osar så mycket positiv energi! Blev riktigt glad. Och bodywheel verkar superkul! Hoppas det kommer till Malmö snart!

  Johanna 2017-04-16 09:37:59
  Svara
 • Hahah men gullis <3 Du var ju så duktig! Tack för att jag fick komma och den träningsformen var sjukt kul! Måste testa igen! :) <3

  idawarg 2017-04-15 09:51:31
  Svara
 • OMG TUSEN TUSEN TACK!!! Svävar på moln! Så himla glad och tacksam! <3
  Och vad snygga ni är allihopa i kollektionen från Björn Borg! Vilket panggäng av härliga brudar! VÄRLDENS STÖRSTA TACK! <3

  Anna Persson 2017-04-14 17:37:54
  Svara
 • http://m.lannamobler.se/sv/exklusivt-for-lanna-mobler/fritz-hansen-stol-sjuan-3107-black-edition

  Vill bara tipsa om att era stolar är exremt prissänkta just nu ?

  Mikaela 2017-04-14 17:10:43
  Svara
 • Hej Petra!
  Tack för en alltid underhållande blogg. Jag har en fråga till dig som modeexpert som ofta bär axelbara plagg. Vilken sorts bh använder du? Jag har problem att hitta en axelbandslös bh som sitter snyggt och som verkligen sitter på plats!

  Jenny 2017-04-14 16:40:13
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Testa intimissimi! Sjukt bra och extremt prisvärda om man har normalstor byst. Jag har de i svart och vitt och de sitter uppe, ger klyfta och är bekväma utan att kosta en njure. Online om de inte finns i något annat sortiment.

   Happy 2017-04-15 09:35:13
   Svara
 • Va fint du lyfter fram dina tjejkompisar!! Girl Power!!

  Louise 2017-04-14 10:44:22
  Svara
 • Så synd att man alltid skall jämföra sig med andra kvinnor. Tror man skulle bli så mycket lyckligare om man bara fokuserade på sig själv och sina egna möjligheter. Det är ju underbart att vi alla är olika, inte sant?

  Camilla 2017-04-14 10:29:29
  Svara
 • Vill verkligen testa Body Wheel! Verkar utmanande men samtidigt så roligt :)
  Kram!
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2017-04-14 09:22:50 http://mariannelle.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!