Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

VANS ♥ Metro mode

Vad gör ni imorgon mellan 16.00-18.00?

Jo, det ska jag förklara för er. Om ni är bosatta i Stockholm tycker jag att ni ska svänga förbi Stadiums butik på Hamngatan där jag, Carro och Martin kommer att hänga och bjuda på cupcakes och dela ut 100 stycken välfyllda goodiebags. Ni kommer dessutom kunna få naglarna fixade i vans svartvitrutigamönster eller cleant i svart eller vitt – helt gratis!

Så sväng förbi efter skolan/jobbet, ät en (eller hundra) cupcakes, snacka skit, fixa naglarna, shoppa Vans till bättre priser (100 kronors rabatt) och grabba en goodiebag! Vi ses imorgon babes! Ni kommer även kunna designa era alldeles egna vans med mönster och print.

deewdweIgår var jag och Carro hos Linda Vista som provade ”Vans-naglarna” på oss. Lite trötta, haha.
nknkVi hittade en ny kompis på salongen. Hello Bobbo! Hur söt var inte Bobbo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!