Dag två i Florens bestämde vi oss för att ta sikte på hotellet Four Season Il Palagio. Blev tipsad om den restaurangen innan vi åkte. Det var en timmes promenad dit (eller okej, egentligen en halvtimme men vi gick fel, haha). Överallt på gatorna är det så fina pyntade balkonger och fönster. Älskar alla färgglada fönster som sticker ut på husväggarna.
Och söta små uteserveringar vart man än går…
Och de fina pampiga byggnaderna avlöste varandra.
Jag smygfotade Markus hela tiden. Haha, hur bra blev den här bilden? Man borde smygfota mer. Mycket roligare när folk inte är beredda på bilderna.
Helt plötsligt red en trollkarl förbi…
Den ena balkongen var pampigare än den andra…
Hur söt var den här? Den borde man cruisat runt i.
Sedan lurade jag in Markus på en privat hustomt, som jag var helt hundra på var Four Seasons. Till husägarna sa till oss att de bodde där, haha. Här på deras blyga uppfart in till deras palats.
Till slut kom vi fram till Four Season och de hade de minst lika fint som de förgående husägarna, om inte finare. Japp, så här såg det ut ovanför receptionen på hotellet.
Sedan bestämde vi oss för att äta lyxlunch ute i deras trädgård.
Sedan bad jag servetrisen ta en bild på båda. Då blev bilden så här skarp, haha.
Hon var iallafall jättebra på att servera, här med efterrätter. Markus åt en äppelpaj som jag tjuvsmakade på. Den var magisk!
Efter braklunchen som jag glömde fota (jag åt en svingrym kycklingsallad) och Markus kött tog vi en tur runt i trädgården.
Både jag och Markus hade splitternya skor dagen till ära, vilket hade resulterat i skavsår. Jag i mina ATP Atelier sandaler.
Högst upp på toppen…
Hela trädgården var fylld av makalösa statyer…
Sedan gick vi hem, tog en powernap och bytte om… Det här är Markus ”Snälla, sluta fota mig” blick.
Haha, det här är min ”fota mig blick”… Älskar det här kittet från H&M.
Sedan hoppade vi in i en taxi och åkte till La Bottega del Buon Caffè för en avsmakningsmeny som hette duga. Middagen började med förrätter innan själva avsmkaningen. Allt var miniatyr.
Sedan fick vi in en liten tomat som var fylld med kött.
Sedan fick vi in vår första rätt som var helt MAGISK. Jag vet inte exakt vad det var – men det var pocherat ägg, getost, bacon, sparris och vispad fänkål.
Helt magisk middag <3