Dag tvÃ¥ i Florens bestämde vi oss för att ta sikte pÃ¥ hotellet Four Season Il Palagio. Blev tipsad om den restaurangen innan vi Ã¥kte. Det var en timmes promenad dit (eller okej, egentligen en halvtimme men vi gick fel, haha). Ãverallt pÃ¥ gatorna är det sÃ¥ fina pyntade balkonger och fönster. Ãlskar alla färgglada fönster som sticker ut pÃ¥ husväggarna.Â
Och söta smÃ¥ uteserveringar vart man än gÃ¥r…
Och de fina pampiga byggnaderna avlöste varandra.Â
Jag smygfotade Markus hela tiden. Haha, hur bra blev den här bilden? Man borde smygfota mer. Mycket roligare när folk inte är beredda på bilderna.
Helt plötsligt red en trollkarl förbi…
Den ena balkongen var pampigare än den andra…
Hur söt var den här? Den borde man cruisat runt i.Â
Sedan lurade jag in Markus pÃ¥ en privat hustomt, som jag var helt hundra pÃ¥ var Four Seasons. Till husägarna sa till oss att de bodde där, haha. Här pÃ¥ deras blyga uppfart in till deras palats.Â
Till slut kom vi fram till Four Season och de hade de minst lika fint som de förgÃ¥ende husägarna, om inte finare. Japp, sÃ¥ här sÃ¥g det ut ovanför receptionen pÃ¥ hotellet.Â
Sedan bestämde vi oss för att äta lyxlunch ute i deras trädgÃ¥rd.Â
Sedan bad jag servetrisen ta en bild pÃ¥ bÃ¥da. DÃ¥ blev bilden sÃ¥ här skarp, haha.Â
Hon var iallafall jättebra pÃ¥ att servera, här med efterrätter. Markus Ã¥t en äppelpaj som jag tjuvsmakade pÃ¥. Den var magisk!Â
Efter braklunchen som jag glömde fota (jag Ã¥t en svingrym kycklingsallad) och Markus kött tog vi en tur runt i trädgÃ¥rden.Â
Både jag och Markus hade splitternya skor dagen till ära, vilket hade resulterat i skavsår. Jag i mina ATP Atelier sandaler.
Högst upp pÃ¥ toppen…
Hela trädgÃ¥rden var fylld av makalösa statyer…Â
Sedan gick vi hem, tog en powernap och bytte om… Det här är Markus ”Snälla, sluta fota mig” blick.Â
Haha, det här är min ”fota mig blick”… Ãlskar det här kittet frÃ¥n H&M.Â
Sedan hoppade vi in i en taxi och Ã¥kte till La Bottega del Buon Caffè för en avsmakningsmeny som hette duga. Middagen började med förrätter innan själva avsmkaningen. Allt var miniatyr.Â
Sedan fick vi in en liten tomat som var fylld med kött.Â
Sedan fick vi in vÃ¥r första rätt som var helt MAGISK. Jag vet inte exakt vad det var – men det var pocherat ägg, getost, bacon, sparris och vispad fänkÃ¥l.Â
Helt magisk middag <3Â